• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

 

Help Center

 

faq-icon-v3.png
Algemeen
Waar vind ik de Privacy Policy?
Onze Privacy Policy kun je hier terugvinden: https://www.fotobehang.com/privacy-policy
Waar kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief?
Onderaan de website kan je door het invullen van je e-mailadres, jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kan je ook aanmelden voor de nieuwsbrief tijdens het bestelproces. 
Waar kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Het uitschrijven van de fotobehang.com nieuwsbrief kan via de link onderaan in de nieuwsbrief of via jouw account. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij dit voor jouw aanpassen in jouw account.
Hebben jullie ook een showroom?
Je bent harte welkom in onze showroom. Wij kunnen het productieproces kort laten zien en het materiaal. Omdat alles exact op maat en klant specifiek is, hebben wij niet elke print hier liggen. Wel even van te voren een afspraak maken zodat wij tijd voor jou vrijmaken.
Wie is fotobehang.com en welk bedrijf zit erachter?
Wallgroup.com/be is een idee van Wallgroup B.V. en richt zich op de productie van het beste fotobehang voor de beste prijs. Onze lijnen zijn kort en we doen onze taak vol passie. De klant is nummer 1. Wallgroup B.V. is gevestigd in Zeewolde, werd opgericht in 2018 en is gespecialiseerd in de online verkoop van fotobehang.
View all
faq-icon-v3.png
Reviews
Kan ik ook beoordelingen en reviews van andere klanten zien?
Voor de beoordeling van onze producten maken wij gebruik van Trusted Shops. De klantenbeoordeling kan je hier bekijken en onderaan onze website.
Hoe kan ik een review schrijven?
Dit wordt vanuit Trusted Shops geregeld. 5 dagen na uw bestelling krijgt u een email met een link. Als u deze link aanklikt, komt u op onze review pagina uit waar u zelf uw ervaringen kunt delen.
View all
faq-icon-v3.png
Productie & Milieu
Printen en produceren jullie al het fotobehang zelf?
Wij printen en verwerken (snijden) al het fotobehang zelf. Wij produceren op hoogwaardige machines. Hier vind je meer informatie over de productie.
Wat is het proces van het afdrukken van het behang?
Wanneer een order bij ons binnenkomt, dan wordt deze opdracht doorgestuurd naar de printer. We controleren of alles goed staat en de software berekent automatisch handzame banen die gelijk verdeeld moeten worden over de muur. De order wordt in de rij met printopdrachten geplaatst en geprint op enorme rollen. De rol wordt vervolgens in de snijmachine geplaatst. Deze machine snijdt de banen tot op de millimeter nauwkeurig in gelijke banen. Alle banen worden genummerd. Bij 5 cm afloop worden de nummers onderin de baan meegeprint. Bij exact op maat is het nummer aan de achterzijde van het behang te vinden. Hierdoor is altijd de volgorde van de banen duidelijk. Banen worden ook op volgorde in elkaar gerold. Behang wordt opgerold en in schuimfolie gewikkeld. De rollen worden in stevige kartonnen dozen verpakt.
Is het behang milieuvriendelijk?
  Jazeker, we printen alleen op pvc-vrij vliesbehang. Dit vliesbehang bevat geen bestanddelen welke schadelijk zijn voor het milieu. Ons vliesbehang is FSC gecertificeerd. Het vliesbehang voldoet aan de Europese standaard (B1) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Verder printen wij met inkt op waterbasis wat geurloos en niet schadelijk is voor de gezondheid. Ons fotobehang is daarmee geschikt voor kinderkamers, ziekenhuizen en kinderopvangcentra.
Is het behang ook geschikt voor scholen of zorginstellingen?
De GREENGUARD-certificering is een norm welke ontworpen is om materialen met een lage emissie te classificeren. Onze inkten zijn geschikt voor omgevingen waar mensen, met name kinderen en gevoelige volwassenen lange tijd doorbrengen zoals in woningen, zorginstellingen, scholen en kinderopvangen.
Waar staat FSC voor?
FSC-certificering (Forest Stewardship Council) houdt in dat ons vliesbehang op een duurzame manier wordt geproduceerd en voldoet aan duurzaam bosbeheer.
View all
faq-icon-v3.png
Tips vooraf
Hoeveel pakjes behanglijm heb ik nodig voor mijn muur?
Eén pakje vliesbehanglijm op onze website is genoeg voor 20-22 m2.
Beschadigt het behang ook als je luchtbellen weg prikt?
Een luchtbel verwijder je door een klein gaatje in het behang te prikken of te steken met een naald of met de punt van een stanleymes. Druk vervolgens de lucht uit de bel. Met een lijmspuit kan je, indien nodig, een klein beetje lijm in de bel spuiten. Met een lijmspuit beschadig je het behang minimaal. Bij behangvlakken met een egale kleur kan een gaatje iets meer opvallen dan bij bijvoorbeeld een bos behang.
Hoe kan ik het beste een grote luchtbel verwijderen?
Voorkom luchtbellen door het behang goed aan te brengen. Het voordeel van vliesbehang is dat wanneer het niet helemaal goed zit, je het makkelijk terug kan trekken (scheurt niet snel) en je dit opnieuw kan plakken. Wrijf de luchtbellen met een behangspatel naar de randen toe. Mochten er kleine luchtbellen ontstaan omdat er geen lijm achter zit gebruik dan de lijmspuit. Een luchtbel verwijder je door een klein gaatje in het behang te prikken of te steken met een naald of met de punt van een stanleymes. Druk vervolgens de lucht uit de bel. Met een lijmspuit kan je, indien nodig, een klein beetje lijm in de bel spuiten. Controleer na het plakken van de baan of er geen luchtbel aanwezig is.
Hoe kan ik het behang sneller laten drogen?
Zorg ervoor dat er geen grote temperatuurschommelingen plaatsvinden tijdens het aanbrengen van behang. Behangen met warme of koude temperaturen is lastig in verband met de reactie van de omgevingstemperatuur op het vliesbehang. De ideale temperatuur in de kamer om te behangen is tussen de 18 en 25 graden. Laat het behang vervolgens 24 uur drogen.
Kan het behang ook aangebracht worden op hout/mdf?
Dit kan maar je moet de ondergrond wel schoon en vetvrij maken. Wij adviseren ook om de ondergrond nog te gronden voor je gaat behangen. Gebruik een voorstrijkmiddel en laat het een nachtje drogen. Het behang zal dan beter hechten. Houd er rekening mee dat er bij een dunne plank de kans bestaat dat deze door de lijm krom gaat trekken.
View all
faq-icon-v3.png
Materiaal
Wat zijn de voordelen van vliesbehang?
Het grootste voordeel van vliesbehang is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze handleiding met tips kan het bijna niet mis gaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm moet je de muur insmeren. Je hebt dus geen behangtafel nodig en ook blijven vloeren schoner dan bij papierbehang. Het scheuren van behang is bij vliesbehang zo goed als uitgesloten. Daarnaast is vliesbehang maatvast en krimpt het niet, een must voor fotobehang. Je wilt tentslotte geen kieren tussen de banen. Let wel op dat je het behang altijd eerst 24 uur in de te behangen kamer legt en zorg tijdens het behangen voor weinig temperatuurschommelingen. Vliesbehang kan je prima aanbrengen over kleine oneffenheden in de muur. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal vlekt niet. Naast het eenvoudig aanbrengen van vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudig en treedt er weinig schade op aan muren. Vliesbehang is stevig en het is een milieuvriendelijk product. Onze inkten zijn op waterbasis. Ons vliesbehang is brandwerend en heeft een B1 certificaat.
Is het behang afwasbaar?
Je kan het behang met een licht vochtige doek afnemen als het nodig is. Wil je het behang gebruiken in een keuken of badkamer? Dan adviseren wij om het behang na te bewerken met een coating (wall finish). Met deze coating is het behang waterafstotend.Bekijk hier onze Wall Finish
Hoeveel grammen is jullie behang?
Ons vliesbehang heeft een gewicht van 180 gram per m2. Ons behang is sterk en is eenvoudig aan te brengen.
Wat maakt jullie behang brandwerend?
Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaard (B1) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. VOC is de verzamelnaam voor aanwezige stoffen in onze omgeving die gemakkelijk verdampen. Ons behang is voorzien van een coating wat brandvertragend werkt.
Printen jullie ook behang uit één stuk?
Wij printen het behang uit één stuk en hierna snijden wij het fotobehang in standaard banen van 60-80 cm. Behang in standaard banen gesneden, worden bij een bestelling boven de € 50,- gratis verstuurd.
View all
faq-icon-v3.png
Bestellen
Kunnen jullie ook met spoed produceren en leveren?
Ja, dit kunnen wij. Het hangt af van het moment van bestellen wanneer je print klaar is. Neem hiervoor contact met ons op. Spoedlevering kan, hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Ook hiervoor kan je contact opnemen.
Is er een minimale afmeting wat ik moet bestellen?
De minimale afmeting is 50x50 cm. Bijvoorbeeld te gebruiken als sample/ voorbeeld. Kleinere maten voor samples kunnen via de mail aangevraagd worden.
Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Binnen een uur na bestelling kan een bestelling gewijzigd worden. Na een uur gaat de print door naar onze printers en begint de productie van jouw behang. Toch een wijziging willen doorvoeren? Neem contact op met onze klantenservice ([email protected] / 0800 - 78444.
Tot welke afmeting kan ik behang bestellen?
Wij kunnen uit 1 deel printen tot 314 cm en een lengte van 14500 cm. Deze print wordt vervolgens in gelijke banen verdeeld. Is de muur bijvoorbeeld 500x500 cm, dan delen wij de muur op uit twee te printen delen die onderling passend op elkaar zijn.
Kan ik mijn aankoop annuleren?
Online annuleren kan binnen 1 uur na bestelling. Dit kan op jouw persoonlijke pagina die gegenereerd wordt na bestelling. Controleer jouw bestelling daarom goed. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.   Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Ons retouradres  Wallgroup B.V.Tilbury 83897 AC, ZeewoldeThe Netherlands    
View all
faq-icon-v3.png
Ontwerp op maat
Ik heb een mooi behang gevonden, alleen wil ik hier maar een bepaald deel van hebben, kan dit?
Ja dat kan. Geef eerst je maat op. Sleep vervolgens het geselecteerde vlak naar de plek welke je geprint wilt hebben. Het behang wordt geprint zoals je dit hebt aangegeven.
Wat is de maximale afmeting waarop jullie kunnen printen?
In principe kunnen wij elke maat leveren. Vanaf 5 meter bestaat de kans dat de kwaliteit van de foto minder kan worden maar dit wordt uiteraard voor je gecontroleerd voordat wij gaan printen. Heb je een brede muur die je wilt behangen? Bekijk dan onze panorama collectie.
Ik wil hetzelfde behang op twee (of meerdere) muren, hoe geef ik dit aan?
Indien je één grote afbeelding op meerdere muren wilt hebben, kijk dan bij patronen of informeer naar onze panorama afbeeldingen. Afbeeldingen worden geschaald naar de afmeting van de muur en je zal dan verschillende groottes van de afbeelding krijgen. Dit is meestal niet de bedoeling. Vermeld duidelijk in het opmerkingenveld dat je hetzelfde behang op meerdere muren wilt met gelijke verhoudingen. Voor patronen is dit van belang zodat je niet verschillende groottes van het patroon krijgt in dezelfde ruimte.
Er zit een deur/raam in mijn muur. Hoe kan ik dit het beste aangeven?
Je hoeft hiervoor niets aan te geven. Je kan het behang rondom je raam/deur wegsnijden met een scherp afbreekmes of behangschaar.
Ik zou graag mijn foto willen draaien. Kan dat?
Dit kan zeker. Je kan tijdens het bestellen bij de opmerkingen aangeven dat je het behang gedraaid wilt hebben.
View all
faq-icon-v3.png
Eigen foto
Hoe bestel ik behang met een eigen foto?
Behang met eigen foto kan u hier bestellen: https://www.1001fotobehang.com/eigen-foto/.Upload je gewenste afbeelding en vul de afmeting van de muur in. Je moet je e-mailadres invullen omdat dit gelinkt wordt aan het bestand. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, kunnen wij het bestand d.m.v. uw emailadres/uploadcode linken je aan order. Na het uploaden van jouw foto en het invullen van de maten wordt automatisch een kwaliteit controle uitgevoerd. Uiteraard kijken wij achter de schermen nog even naar jouw foto.Tab 1Tab 2Tab 3Tab 4Tab 5Tab 6Tab 7Tab 8Tab 9Tab 10Tab 11Tab 12
Waar moet de kwaliteit van eigen foto op behang aan voldoen?
Upload een zo groot mogelijke foto. Foto's welke je met een mobiele telefoon hebt gemaakt zijn meestal niet scherp genoeg. Een scherpe print moet het liefst 1 pixel per millimeter bevatten. Een muur van 2,5 meter hoog en 4 meter breed moet dus minstens 2500 bij 4000 pixels zijn. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print!   
Ik ben bezig met het uploaden van een eigen foto, maar hij is te groot, wat kan ik doen?
Je kan de foto per WeTransfer (https://wallgroup.wetransfer.com) sturen naar [email protected] Wij zullen dan de kwaliteit voor je controleren en mocht deze goed zijn, dan kunnen wij handmatig een order voor je aanmaken.
Mijn complete foto past niet op de afmeting, hoe zorg ik ervoor dat dit wel kan?
Op het moment dat je de maten van je muur invult op Fotobehang.com, dan krijg je een kader te zien. Dit kader is het te printen deel van de afbeelding en deze kan je verschuiven. Wat buiten het kader valt kan niet mee geprint worden. Een foto willen wij niet graag uit verhouding halen, het kader is wel te verschuiven.Als je de complete foto wilt dan kan dit alleen met witruimte naast of boven en onder de foto. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de muur niet te behangen. Je hebt dan een poster behang.
Kan ik ook een tiff bestand aanleveren?
Dit is zeker mogelijk, alleen kan je op onze website enkel .jpg bestanden uploaden. Overige bestandsformaten kan je mailen naar [email protected]
View all
faq-icon-v3.png
Accessoires
Hoe gebruik ik de Wall Finish?
Ondergrond: De ondergrond moet schoon, droog, vrij van vet, was en stof zijn.   Werkinstructie: Flexxs Wall Finish voor gebruik goed mechanisch oproeren. Onverdund aanbrengen met kwast of met een 100% pluisvrije viltroller. Vermijd contact met weekmakerhoudende kunststoffen zoals afdichtingsmaterialen of profielen. Een langere inwerking van organische substanties zoals thee, koffie, rode wijn, afval sterke logen en zuren kan leiden tot kleurafwijkingen in de coating. Door belasting in de vorm van schuren kunnen er krassen in het oppervlak ontstaan. Beide factoren beïnvloeden de werking van de coating niet.   Schoonmaken: Accessoires dienen na gebruik schoongemaakt te worden met water.   Houdbaarheid en opslag: In gesloten originele verpakking en bij vorstvrije opslag tenminste12 maanden. Bij lage temperatuur het product bij 20°C latenacclimatiseren, voor het verwerken.
Welke accessoires worden meegeleverd?
De verpakking van Fotobehang.com bevat het volgende: Rol(len) fotobehang, genummerd; Gebruikershandleiding voor aanbrengen fotobehang. Om een voordelige prijs aan te bieden voor fotobehang leveren wij standaard geen accessoires mee. Deze kan je wel op onze website bestellen bij behang accessoires.
Welke behanglijm kan ik het beste gebruiken?
Wij verkopen online alleen Perfax Roll-on Magic behanglijm die zelf aangemaakt moet worden. Kant-en-klare lijmen zijn soms lastig te versturen en er is kans op schade en lekkage. Kant-en-klare lijmen van Perfax zijn uiteraard te halen bij bouwmarkten. Let er op dat het behanglijm voor vliesbehang moet zijn. De Magic variant heeft een roze kleur die transparant opdroogt. Hierdoor zie je precies waar er lijm op de muur zit. Los van Perfax zijn er ook andere merken zoals Bison.
Hebben jullie ook producten om het oude behang te verwijderen?
Om oud behang van de muren te verwijderen hebben wij diverse accessoires. Wij hebben behangafweekmiddel, power behangverwijderaar en een behangkrabber in ons assortiment om je huidige behang te verwijderen. Afweekmiddel is ideaal voor het verwijderen van oud behang. Afweekmiddel lost de lijm van oud behang op zodat het eenvoudiger te verwijderen is. Powerbehangverwijderaar is een gel voor het verwijderen van alle soorten behang. Na gebruik van deze producten moet je de muur goed reinigen voordat nieuw behang wordt aangebrac
Wat is het verschil tussen Powerbehangverwijderaar en behangafweekmiddel?
Afweekmiddel is ideaal voor het verwijderen van oud behang. Powerbehangverwijderaar is een gel voor het verwijderen van alle soorten behang. Na gebruik van deze producten de muur goed reinigen voordat nieuw behang wordt aangebracht.
View all
faq-icon-v3.png
Prijzen & Korting
View all
faq-icon-v3.png
Betalen
Binnen welke termijn kan ik een antwoord op mijn klacht verwachten?
Wij zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht met een inhoudelijke reactie komen. Wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht, dan kan je een beroep indienen bij het online geschillenorgaan van de Europese Unie via https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Wordt mijn fotobehang direct geprint als ik betaal via Klarna?
U heeft een automatische bevestiging ontvangen waarin dit inderdaad zichtbaar is. Echter staat er in de opvolgende zin dat uw bestelling bij een Klarna betaling gewoon in behandeling genomen wordt. U ontvangt de factuur met een betaallink zodra het behang is verstuurd.
Kan ik het behang ook op rekening bestellen?
Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen. Hiervoor dient tijdens het bestellen een geldig kvk- en btw-nummer ingevuld te worden. Deze gegevens zullen wij controleren, waarop de bestelling door zal gaan. Mochten de gegevens niet juist zijn dan wordt er per email contact met u opgenomen.   Let er wel op dat dit invloed kan hebben op de levertijd van het behang.
Kan ik ook mijn fotobehang in termijnen betalen?
Nee, dit is niet mogelijk. Je dient eerst te betalen voordat wij een bestelling in productie nemen. Omdat wij op maat produceren, personaliseren wij het behang speciaal voor jouw muur.
Ik heb een bestelling geplaatst maar niet betaald, hoe kan ik de betaling alsnog doen?
Uw niet betaalde bestelling wordt geannuleerd. U kunt uw bestelling opnieuw invoeren en betalen.
View all
faq-icon-v3.png
Bezorgen
Hoe wordt mijn bestelling verstuurd en wat kost dit?
Binnen Nederland en België versturen wij onze pakketten met PostNL, DHL, DPD of UPS.Bij een bestelling rekenen wij voor Nederland een standaard tarief van €5,95 incl. btw. Indien je bredere banen wilt, dan komt hier tot 110 cm € 7,50 bij en van 110 cm tot 140 cm € 15,-. Pakketten worden stevig en zorgvuldig verpakt. Op afspraak kan een pakket bij ons in Zeewolde worden opgehaald.
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Wij gaan over tot produceren nadat je betaling is ontvangen. Op werkdagen produceren wij binnen 24 uur. Bestellingen hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Zodra uw order gereed is voor verzending zal je een trackingnummer van PostNL per email ontvangen. Via dit trackingnummer kan je de levering van je pakket volgen.
Wanneer wordt mijn fotobehang geleverd?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst en wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct over tot het produceren van het behang. Je ontvangt automatisch een bevestiging nadat wij de betaling hebben ontvangen. Let op: wij gaan over tot produceren nadat de betaling is ontvangen. Indien je met Klarna hebt betaald, dan zullen we direct overgaan tot produceren en versturen. Na het produceren gaan we zo snel mogelijk over tot uitleveren. Is je betaling mislukt of wil je met een andere methode betalen dan verzoeken we je in te loggen. Op de website Fotobehang.com kan je bij "Mijn account" inloggen. In "mijn account" staan alle bestellingen inclusief de niet betaalde facturen. Klik op "nu betalen" achter de openstaande factuur en volg de stappen. De productietijd bedraagt op werkdagen 24 uur en de levertijd 1-3 werkdagen.
Kan ik een aflever-/ leveringsdatum kiezen?
Tijdens het bestellen, kan je zelf een leverdatum uitkiezen. Dit is een service van PostNL. Wil je het behang snel in huis hebben, kies dan de optie ‘zo snel mogelijk’.
Wordt mijn behang standaard met lijm geleverd?
  Nee, ons behang wordt niet standaard met lijm geleverd. Behanglijm kan je wel bestellen op onze website, kijk hiervoor bij behang accessoires.
View all
faq-icon-v3.png
Klachten & Garantie
Wanneer vervalt mijn garantie?
Nadat je een product hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd een product te retourneren. Je dient voorzichtig met het behang om te gaan en bij retour het behang graag terugsturen in originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Nadat je lijm op het behang hebt gesmeerd of wanneer je in het behang hebt geknipt, dan vervalt je garantie op het behang en kunnen wij het niet retour nemen. Wij kunnen het behang dan niet meer verkopen. Controleer dus altijd goed de print voordat je begint met plakken. Het is noodzakelijk om onbeschadigde producten te retourneren indien je teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst.
Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met de afhandeling van mijn klacht?
Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).
Ik heb een bestelling gedaan. Helaas heb ik te weinig besteld (qua hoogte/breedte). Kan ik nog een groter formaat bestellen?
Mocht je een foto hebben besteld dan is het helaas niet mogelijk om nog een aantal centimeter bij te bestellen indien het behang al geprint is. Neem voor de zekerheid zo snel mogelijk telefonisch contact op via 0800 - 78444, zodat we de printopdracht nog kunnen annuleren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we naar een passende oplossing.
Het behang wat ik heb ontvangen, is beschadigd of het is niet in orde.
1001Fotobehang.com - een website van Wallgroup B.V. - streeft naar uitstekende kwaliteit. Ons behang wordt geprint op hoogwaardig en stevig pvc-vrij vliesbehang. Wij printen met niet-geurende inkten op waterbasis. Mochten er problemen zijn met het behang dan zorgen wij voor een passende oplossing. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Het kan zijn dat er tijdens het productieproces of tijdens het transport iets met je product is gebeurd. Ook kan het zijn dat de afbeelding niet scherp genoeg geprint is. Wij adviseren bij binnenkomst van je product direct te controleren of alles in orde is. Rol het behang uit op de grond en kijk of dit geprint is zoals je hebt opgegeven. Leg de banen op volgorde en controleer of de print overeenkomt met de afbeelding op de website. Controleer eventueel bestelde accessoires.  Voor onze producten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Als je niet tevreden bent met je product dan kan je het terugsturen. Je dient voorzichtig met het behang om te gaan en bij retour het behang graag terugsturen in originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Het product dient compleet en onbeschadigd te zijn. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Ook dient het ordernummer en het nummer van je bankrekeningnummer te worden vermeld.Verstuur het artikel naar: Wallgroup BV / 1001fotobehang.comTilbury 8 3897 AC, ZeewoldeThe Netherlands
Ik heb mijn behang ontvangen maar helaas lijkt dit niet zoals op de foto. Wat kan ik hiermee doen?
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het behang. Zou je een mail met foto kunnen sturen naar [email protected]? Dan helpen wij je graag verder en zoeken wij naar een passende oplossing.
View all
faq-icon-v3.png
Account
Ik heb een bestelling gedaan. Helaas heb ik te weinig besteld (qua hoogte/breedte). Kan ik nog een groter formaat bestellen?
Mocht je een foto hebben besteld dan is het helaas niet mogelijk om nog een aantal centimeter bij te bestellen indien het behang al geprint is. Neem voor de zekerheid zo snel mogelijk telefonisch contact op via 0800 - 78444, zodat we de printopdracht nog kunnen annuleren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we naar een passende oplossing.
Welke accessoires kan ik bijbestellen?
Je vindt onze accessoires hier terug: https://www.fotobehang.com/accessoires/. Wij verkopen onder andere de volgende behangaccessoires:  Professionele behangaandrukker Kunststof aandrukspatel voor het gladstrijken van fotobehang. De aandrukspatel heeft 3 verschillende aandrukkanten en is goed vast te houden.Behanglijm roller Behanglijmroller speciaal voor vliesbehang. Rol de muur eenvoudig in met vliesbehang lijm. Compleet geleverd inclusief handvat.  Behang aandrukrol, breed Professionele behang aandrukrol. Ideaal voor het aandrukken van de behang banen.  Behang aandrukrol, smal Professionele behang naadroller met een PU rol. Ideaal voor het aandrukken van de naden(Handvat kan afwijken van de afbeelding).  Perfax Behangafweekmiddel Het behangafweekmiddel van Perfax is ideaal voor het verwijderen van oud behang. Afweekmiddel lost de lijm van oud behang op zodat het eenvoudiger te verwijderen is.Perfax behanglijm Roll-On Magic De Perfax Roll-On Magic vliesbehanglijm is speciaal ontwikkeld voor vliesbehang. Onmisbaar voor het nauwkeurig aanbrengen van fotobehang. Eén pakje is genoeg voor 20-22 m2 vliesbehang.  Tijdens het aanmaken van het plaksel kleurt dit roze en ziet u waar de lijm op de muur is aangebracht. De roze kleur droogt daarna direct transparant op waardoor de roze kleur geen effect op het behang heeft. De Perfax Roll-On Magic vliesbehanglijm is speciaal ontwikkeld voor vliesbehang. Onmisbaar voor het nauwkeurig aanbrengen van fotobehang. Eén pakje is genoeg voor 20-22 m2 vliesbehang.  Tijdens het aanmaken van het plaksel kleurt dit roze en ziet u waar de lijm op de muur is aangebracht. De roze kleur droogt daarna direct transparant op waardoor de roze kleur geen effect op het behang heeft.  Lijmspuit De lijmspuit is ideaal voor het toevoegen van lijm op de muur wanneer het behang al gemonteerd is. Dankzij de compacte injectie treedt er geen beschadiging op.
Hoe kan ik een account aanmaken?
Maak een account aan door op het poppetje rechtsboven te klikken. Vul je naam, adres en woonplaats gegevens in. Vul een wachtwoord in en accepteer de algemene voorwaarden. Vervolgens klik je op registeren. Het is ook mogelijk om een account aan te maken na bestellen.
Waarom moet je een account aanmaken?
Door een account aan te maken kan je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen. Verder kan je met een account herhaalaankopen doen, je bestellingen bekijken, je gegevens wijzigen zoals je adres. Sla ook eenvoudig jouw favourite behangen op en voeg ze toe aan je wensenlijst.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik een nieuwe wachtwoord opvragen?
Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kan je eenvoudig een nieuwe aanvragen door op 'Mijn account' te klikken en vervolgens mij 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. Vul hier je e-mailadres in en klik op verstuur. Je ontvangt vervolgens automatisch een link om je wachtwoord te herstellen.   Wanneer je een product als gast hebt besteld, dan heb je geen account en geen toegang tot eerder bestelde producten.
View all
faq-icon-v3.png
Fotografen & designers
Kan iedereen zijn/haar foto's verkopen op jullie website?
Niet alle foto's kunnen op onze site verkocht worden. Voordat de foto's geplaatst worden, wordt wel eerst goed naar de foto's gekeken en de kwaliteit hiervan. Dit moeten uiteraard wel unieke foto's zijn en een goede toevoeging aan onze collectie.
Ik zou graag mijn foto's willen verkopen op jullie website, kan dit?
Wij breiden onze collectie graag uit met unieke foto's / illustraties van fotografen en designers. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen per mail; [email protected]
View all
faq-icon-v3.png
Reseller informatie
Kan ik als bedrijf BTW-vrij bij jullie bestellen?
Dit is mogelijk wanneer je bedrijf zich buiten Nederland bevindt en er een geldig BTW-nummer is.
View all
faq-icon-v3.png
Overig
Ik krijg een melding dat mijn behang niet geprint mag worden. Waarom is dit?
Nee, wij produceren geen behang met racistische, discriminerende, aanstootgevende of pornografische beelden.
Wat is Adobe Stock?
  Adobe Stock is een service die ontwerpers en bedrijven toegang geeft tot miljoenen beheerde en royaltyvrije foto's, video's, illustraties en vectorafbeeldingen van hoge kwaliteit. Deze bestanden zijn te downloaden via een licentie.   De foto’s op onze website zijn door ons bij Adobe Stock aangeschaft.
Hebben jullie ook een plek waar ik foto’s in hoge resolutie kan vinden?
De foto's en afbeeldingen op onze website zijn geschikt om op behang te printen. Mocht er geen foto bij zitten welke naar wens is, dan kan je kijken op stock.adobe.com. De meeste foto's op deze website zijn van goede kwaliteit. De resolutie dient minimaal 3000 pixels hoog te zijn. Als je een mooie foto hebt gevonden, mail ons dan het bestandsnummer en wij zullen de licentie voor deze foto aanschaffen en de foto voor je printen op behang.
Ik heb op jullie website gekeken en kan geen behang vinden naar mijn smaak, hebben jullie ook andere foto’s?
Stuur ons een mail van voorbeelden wat je mooi vindt of omschrijf dit zo nauwkeurig mogelijk. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte foto voor je wand en mailen je deze. Je kan ook een kijkje nemen op Adobe Stock foto's op (stock.adobe.com) en ons het gewenste nummer doorsturen.
Ik heb een behang gezien maar wil deze in een andere kleur, kan dit?
Ja dit kan maar alleen bij fotobehang met patronen. De kleur van deze behangen kunnen wij naar wens aanpassen. Als je dit wilt, stuur ons dan een mailtje ([email protected]).
View all