• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Facade details

SKU:
W04360
Collectie:
Studio X

Beschrijving

Bij deze voorgevel van een gebouw komen de details van de donkere en lichte kleuren mooi naar voren.

Specificaties

SKU
W04360
Product
Facade details
Land van vervaardiging
Nederland
Type
Foto
Oriëntatie
Landschap
Collectie
Studio X
Fotograaf
Henk van Maastricht
EAN
8720167141317

Black Friday Deals !

Denk je erover om binnenkort je slaapkamer of woonkamer opnieuw in te richten? Dan is het nu het juiste moment om je droom fotobehang te kiezen! Met onze BLACK FRIDAY DEALS kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op onze collectie fotobehang. Je ontvangt tot 20% korting op ons premium behang. 

Bekijk alle acties
black friday fotobehang

Probeer het thuis!

Wil je een voorbeeld van dit behang op je muur in de kamer? Gebruik onze virtuele tool om jouw gekozen behang in jouw kamer te tonen. Heel simpel! Druk op de knop "Probeer het op jouw muur!". Vervolgens maak je een foto van jouw muur en projecteren wij het fotobehang op jouw muur. Op deze manier krijg je een goed beeld van je nieuwe muur.

probeer het op jouw muur

Op maat gemaakt fotobehang

Bij Fotobehang.be maken we het behang exact op maat van jouw muur. Bij het bestellen geef jij het formaat van jouw muur aan en vervolgens gaan wij aan de slag voor je. Voordat we gaan printen controleren we jouw gekozen foto op kwaliteit. Wanneer we twijfelen aan de kwaliteit nemen we contact met je op en kijken we samen naar een goede oplossing. Als alles akkoord is gaan we het fotobehang printen. We printen uitstluitend een sterk en kleurecht vliesbehang of naadloos Airtex behang waar je lang plezier van hebt. Ons behang heeft een matte uitstraling is PVC vrij en verkleurt niet. 

Vliesbehang of Naadloos behang

Ons fotobehang is beschikbaar in 2 varianten: vliesbehang en naadloos behang (Airtex). Ons vliesbehang is een sterk behang (180gr/m2) dat eenvoudig aan te brengen is. Bij het samenstellen van jouw fotobehang kun je zelf kiezen in hoeveel banen wij jouw behang snijden. Kies je voor smalle banen of bredere banen? Het grote voordeel van brede banen is dat je weinig naden hebt. Bij vliesbehang breng je de lijm (vliesbehang lijm) aan op de muur en kun je vervolgens baan voor baan aanbrengen.

Airtex wordt geleverd als één stuk fotobehang op een rol. Bij Airtex heb je dus helemaal geen banen! Bij Airtex adviseren wij je om het met 2 personen aan te brengen. Je lijmt de gehele muur in met speciale Airtex behanglijm. Daarna rol je de Airtex van de rol en druk je het direct goed aan op de muur met een spatel. 

Eenvoudig zelf te doen!

We hebben het extra makkelijk gemaakt om zelf je muur te voorzien van fotobehang. Ons behang is namelijk supersterk en scheurt niet. Het behang ontvang je precies op maat van je muur (inclusief 5cm marge voor de zekerheid). We snijden de banen in exact gelijke delen en dus kun jij direct aan de slag. Je hoeft alleen maar lijm op de muur te smeren en plakken maar!

Gerelateerde producten

Industriële verlaten hal
Fotobehang met een oude industriële verlaten hal met grote daklichten in het plafond
Verlaten industriële hal
Fotobehang met een verlaten oude industriële hal met een prachtig daklicht en veel ramen aan de binnenzijde
Oude bibliotheek
Oude bibliotheek op fotobehang. Oude boeken, een open haard en een oud bureau
Verlaten kasteel
Prachtig kasteel ergens in België waar je tegen betaling een bezoek kan brengen. Het kan worden gehuurd voor feesten e.d. en van de opbrengst wordt het kasteel gerenoveerd
Depth
Mooie foto door de eenvoud en symmetrisch lijnenspel

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Behang set, basic
12,95 €
Perfax Behangspatel Geel
5,00 €
Perfax Naadroller
5,95 €
Professionele behang aandrukrol, breed
5,00 €
Kunststof aandrukspatel blauw
4,00 €
Handschoenen voor behangen
2,00 €