• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangcirkels

Behangcirkels zijn als een schilderij aan de muur. Maar dan nog strakker en moderner. Subtiel en een blikvanger tegelijkertijd. Kortom: behangcirkels zijn een aanwinst voor ieder interieur. En bij ons vind je cirkel behang in alle soorten en maten. Van een ronde behangklok met gedetailleerd grijs beton tot een behangcirkel van een stilleven met bloemen in een glazen vaas. Stuk voor stuk van extra stevig vliesbehang, dat je eenvoudig op de muur kunt plakken met behanglijm. Verkrijgbaar in vier formaten van 100 tot wel 155 centimeter.

 
Sorteer op

94 producten

per pagina
Sorteer op

94 producten

per pagina

Behangcirkels in alle soorten en maten

Wie ons assortiment bekijkt, ontdekt dat je met behangcirkels alle kanten op kunt. Zo hebben wij rond behang van schilderijen van bijvoorbeeld een ijsvogel, de beroemde Mona Lisa en het meisje met de parel. Daarnaast hebben we cirkels behang met prachtige natuurshots. Met het profiel van een leeuw, een giraffe op de savanne, en Schotse hooglanders in de heuvels. En we hebben geweldige behangcirkels voor kinderen. Van Maya de Bij tot Bumba en zijn vriendjes. Als losse plaat en als klok.

 

Rond behang stylen

Rond behang stylen werkt eigenlijk hetzelfde als bij gewoon behang. Het komt het beste tot zijn recht wanneer je elementen uit de behangcirkels terug laat komen in de rest van je interieur. Dat kan bijvoorbeeld een kleur zijn van een van de bloemen uit het stilleven op de behangcirkel. Maar dat kunnen ook materialen zijn. Zoals hout in combinatie met het ronde behang van de Schotse Hooglanders. Of een bananen- of paradijsvogelplant in combinatie bij de behangcirkel van een oerwoud. Ook leuk: meerdere cirkels behang bij elkaar aanbrengen. Zoek drie leuke exemplaren uit die matchen en plak ze aan dezelfde wand.