Behangcirkels kinderkamer

Op zoek naar leuke wanddecoratie voor in de kinderkamer? Wat dacht je van een behangcirkel? Helemaal hip en hartstikke eenvoudig aan te brengen. Zo breng je kleur in de ruimte en fleur je de kamer van jouw zoon of dochter helemaal op. In onze collectie vind je behangcirkels voor de kinderkamer met dieren, of bijvoorbeeld passend bij een jungle kinderkamer. Ontdek de mogelijkheden en geef de kinderkamer een make-over.

 
Van hoog naar laag sorteren

40 producten

Behangcirkel met een tyranosaurus
Behangcirkel Kleurrijke jungle dieren
Behangcirkel Bumbalu
Van hoog naar laag sorteren

40 producten

 

Behangcirkel voor de kinderkamer met dieren 

Altijd een succes bij kinderen: dieren. In ons assortiment behangcirkels voor de kinderkamer vind je dan ook een heleboel exemplaren met dieren. Van een behangcirkel met een schattig getekend biggetje tot een vrolijk aapje met een haarband op zijn hoofd. En van een behangcirkel met een illustratie van dolfijnen tot een zeeschildpad. Maar natuurlijk ook bekende figuren als Maya de bij en Bumba mogen in het aanbod van behangcirkels voor de kinderkamer niet ontbreken. 

Leuk in thema: behangcirkel in de jungle kinderkamer

Heb jij een hippe kinderkamer op het oog en ben je nog op zoek naar bijpassende wanddecoratie? Wij hebben een grote collectie behangcirkels voor in de jungle kinderkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de behangcirkel met flamingo’s in de jungle? Of die van de aapjes in de jungle? Je kunt in plaats van illustraties ook kiezen voor een fotobehangcirkel. Van bijvoorbeeld watervallen, kolibries of spelende apen. Met zo’n behangcirkel maak je de jungle kinderkamer helemaal af. Leuk in combinatie met knuffeldieren, grote planten en natuurlijke materialen. Zo houd je het mooi in één thema.

Wanddecoratie kinderkamer: geen schilderij meer nodig

Behangcirkels zijn subtiel en een echte eyecatcher tegelijkertijd. De perfecte optie tussen een volledig behang in de kinderkamer en een simpel schilderij in. Je kunt bij dit type wanddecoratie voor de kinderkamer kiezen uit vier formaten, variërend van 100 tot wel 155 centimeter. Zo vind je altijd wel een grootte die past in de ruimte. Omdat wij gebruik maken van extra stevig vliesbehang is het aanbrengen van een behangcirkel als wanddecoratie in de kinderkamer bovendien hartstikke makkelijk. Je smeert de lijm namelijk niet op de muur, maar direct op de cirkel zelf. En mocht de behangcirkel niet helemaal recht op de muur zitten, dan kun je hem nog iets bijtrekken zonder dat het materiaal scheurt.