Fotobehang met eten en drinken

Bestel nu prachtig fotobehang met afbeeldingen van eten en drinken. Inspireer jezelf in de keuken met mooie ingrediënten en groenten aan de muur. Als je een restaurant of bar hebt, verleid mensen dan met heerlijke gerechten, dranken en hapjes op groot formaat aan de wand. Met prachtig eten en drinken behang inspireer je en word je geïnspireerd. Wij hebben prachtige foto's om te printen op fotobehang. Denk aan close-ups foto's van fruit, groenten, vlees, specerijen en koffiebonen. We hebben ook speelse afbeeldingen en patronen met het onderwerp eten en drinken. Heb je een eigen foto of wil je dat wij op zoek gaan naar een andere foto, laat het ons dan weten.

Eten en drinken op behangpapierEten en drinken op behangpapier
Restaurant teksten
Koffie woorden
Bakkerij teksten
Van laag naar hoog sorteren

72 producten

Fotobehang met eten en drinken

Eten en drinken behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi eten en drinken behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.

Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.