• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Grijs behangpapier

Grijs is een neutrale kleur en tegelijkertijd is het stoer, fris en rustgevend. Juist daarom zijn wij ook zo’n fan van grijs behang. Je geeft hiermee direct meer sfeer aan je woning en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een vrolijk dolfijnen patroontje in de babykamer tot een grijze bloemenprint in de keuken. Bekijk ons assortiment aan grijs behang, kies een exemplaar uit dat je mooi vindt en maak een statement in je interieur. Daar kun je elke dag weer van genieten.

Sorteer op

15 producten

per pagina
Sorteer op

15 producten

per pagina

Grijs behang als eyecatcher

Grijs behang is namelijk een echte blikvanger in de ruimte. Je kunt er een hele muur mee behangen, of een lange muur mee opbreken. Maar je kunt er ook een smalle muur, zoals in het toilet, mee opleuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het grijze patroon van Portugese tegeltjes? Dat staat niet alleen leuk in het kleinste kamertje, maar ook in de eetkamer of de lange hal. Het legerpatroon staat geweldig in de kinderkamer van je stoere zoon of dochter. En de grijze plattegrond is een aanwinst voor iedere werk- of speelkamer.

Interieur stylen met grijs behang

Kortom: met grijs behang kun je alle kanten op. En het is zó neutraal dat je het heel makkelijk kunt stylen. Je kunt er dus mee terecht in alle ruimtes en het combineren met alle woonstijlen. Houd het rustig met woonaccessoires in tinten als wit, zwart en grijs of zand. Voeg juist kleuren toe, zoals donkerblauw of donkergroen en maak het zo wat stoerder. Of vrolijk een ruimte met grijs behang op met lichte en fleurige kleuren als geel en roze. En maak er zo een fris geheel van.