Roze behangpapier

Met roze behang geef je een kamer warmte en sfeer. Je brengt kleur in huis en maakt een ruimte in één klap vrolijker. Ideaal voor een werkkamer, slaapkamer, tienerkamer of een eetkamer. Hoe dan ook maak je met roze behang een statement aan de muur en kun je er vele kanten mee op. Ga jij bijvoorbeeld liever voor geometrische patronen, bloemetjesbehang, of roze behang met blauwe tijgers? Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de mogelijkheden.

 
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Gouden glitter patroon
Mandarijnen patroon
Botanisch patroon
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Roze behangpapier

Roze behang in alle soorten en maten

Roze behang heb je in alle soorten en maten. Rustige opties zijn bijvoorbeeld het gouden glitter patroon voor een oudroze achtergrond, het botanische patroon met lichte tonen en roze golven met wit. Wat bonter maak je het met een knalroze panterpatroon, een roze behang van bloemen en bladeren en de print met flamingo’s en ananassen. Tot slot zijn we dol op de fleurige opties, zoals het roze behang met waterverf bloemen, ruitjes en geometrische sterren. Daarmee kun je eigenlijk overal in huis terecht.

Stylen met roze behang

Een roze behang is de ideale oplossing om een lange muur op te breken, of een kale kamer wat gezelliger mee aan te kleden. Je kunt er zelfs een kleine wand mee behangen - zo heb je geen schilderij meer nodig. Als je gek bent op roze, kun je natuurlijk helemaal losgaan met deze kleur in huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om het wat rustiger te houden. Door bijvoorbeeld lichte tinten terug te laten komen in accessoires of verder te kijken in de kleurenfamilie en je roze behang te combineren met zand, grijs en goudtinten. Met de juiste combinatie zorg je voor eenheid in je interieur en komt het roze behang nóg beter tot zijn recht.