• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Abstracte bloemenkunst

Met bloemenkunst behang maak je een statement in huis. Het zorgt voor sfeer, romantiek en is subtiel en kunstzinnig tegelijkertijd. Ben je op zoek naar realistische of juist abstracte kunst aan de muur in de vorm van bloemen behang? Dan ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie al dan niet abstracte kunst behang met bloemen. Bekijk de mogelijkheden en bestel je favoriete exemplaar bloemenkunst behang direct online.

Sorteer op

18 producten

per pagina
Minimalistische rode plant
Black Friday
- 10%
Zonsondergang bij een grasveld
Black Friday
- 10%
Rode zon bij de bomen
Black Friday
- 10%
Mozaïek van een boom
Black Friday
- 10%
Bloeiende gele gazania
Black Friday
- 10%
Zonnestralen mozaïek
Black Friday
- 10%
Roze bloemen mozaïek
Black Friday
- 10%
Daisy bloemen
Black Friday
- 10%
Roze bloem in bloei
Black Friday
- 10%
Narcis in bloei
Black Friday
- 10%
Hondsroos in bloei
Black Friday
- 10%
Oranje klaprozen
Black Friday
- 10%
Bloem in bloei
Black Friday
- 10%
Roze sneeuwroemen
Black Friday
- 10%
Kleurrijke oranje bloem
Black Friday
- 10%
Gele kamillebloem
Black Friday
- 10%
Paarse krokus
Black Friday
- 10%
Minimalistische plant
Black Friday
- 10%
Sorteer op

18 producten

per pagina

Bloemenkunst behang in alle soorten en maten

Bloemenkunst behang is er in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan werken van grootmeesters. Zoals het stilleven met bloemen en een horloge van Abraham Mignon. De vaas met bloemen van Jan Davidsz. Of het stilleven met bloemen van Harmanus Uppink. Dergelijke werken vind je bij ons als traditioneel bloemenkunst behang, waarmee je een hele wand kunt bedekken. Maar ook als behang cirkel voor aan de muur. Welke vorm van bloemenkunst behang je ook kiest: je hebt met zo’n statement geen schilderij aan de muur meer nodig.

Abstracte kunst aan de muur met bloemen voor iedere ruimte

Liever geen bloemenkunst behang aan de muur, dat doet denken aan een schilderij uit het Rijksmuseum? Dan kun je ook op zoek gaan naar abstracte kunst aan de muur met bloemen. Dit heeft een vergelijkbaar effect, maar laat nog iets meer aan je eigen fantasie over. Van geometrische patronen tot close-ups die zó dichtbij zijn dat je de bloem erin haast niet meer herkent, of fotografische werken met verrassende composities. Met abstract kunst behang van bloemen kun je alle kanten op. Zo vind je altijd wel iets dat past bij jouw smaak en de ruimte die je van een make-over wilt voorzien.

Al dan niet abstracte kunst behang van bloemen stylen

Heb je een mooi bloemenkunst behang gekozen? Dan is het tijd om de rest van de ruimte te stylen. Of het nu gaat om abstracte kunst behang, of niet: er zijn een paar handige basisregels om voor eenheid te zorgen. De belangrijkste daarvan is om elementen uit het behang terug te laten komen in de inrichting. Dat kan een materiaal zijn, maar ook een kleur. Kies bijvoorbeeld de kleur van een bloem uit de abstracte kunst aan je muur. En verf een effen muur in deze tint, koop eetkamerstoelen die erbij passen, of zelfs een complete hoekbank. Zo breng je eenheid in de ruimte en knalt je bloemenkunst behang er echt uit.

Bloemenkunst behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bloemenkunst behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bloemenkunst behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.