• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met beelden uit de klassieke oudheid

Behang van oude beelden, zoals een boeddha in Azië zijn een echte eyecatcher in huis. Het werkt rustgevend in de slaapkamer. Maakt van een toiletbezoek echt even een momentje voor jezelf. Maar is ook zeer geschikt in een hobby- en meditatiekamer. Met boeddha behang maak je de sfeer in een ruimte helemaal zen. Maar behang van oude beelden is ook nog eens hartstikke stijlvol. 

Sorteer op

21 producten

per pagina
Sorteer op

21 producten

per pagina

Behang van oude beelden in alle soorten en maten

Wij hebben behang van oude beelden, maar bovenal boeddha behang, in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een abstract boeddha behang met zwart en goudtinten. Of het fotobehang van een boeddha omringd met kersenbloesem.  Ook mooi: een behang van een oud beeld in Hong Kong. Met lichtinval die goed past in een strak, wit en sereen interieur. In een totaal ander kaliber hebben we wat meer grafisch boeddha behang. Met patronen en tropische toevoegingen als roze bloemen en palmbladeren. Maar ook behang van een boeddha voor blauw orchideeën. Of een wat meer mysterieus behang van een oud beeld bovenaan een trap met tegenlicht, waardoor je enkel het silhouet ziet. Zo haal je een stukje kunst in huis en heb je eigenlijk geen schilderij aan de muur meer nodig. Bekijk onze collectie en kies een exemplaar dat bij je past.

Boeddha behang stylen

Kortom: we hebben behang van oude beelden in uiteenlopende uitvoeringen en kleurstellingen. Kies dus vooral een exemplaar dat je mooi vindt en maak daarmee een statement in de ruimte. Gebruik het bijvoorbeeld om een lange muur te doorbreken. Of om een thema te geven aan een kamer. Extra leuk is om boeddha behang te combineren met passende decoratie. Zoals lotusbloemen, macrame werkjes en kaarsen. Maak het helemaal af met wierook en instrumentale muziek. Zo komt je boeddha behang helemaal tot zijn recht en jij tot rust. Met behang van boeddha creëer je als het ware je eigen wellness aan huis.

Behang met oude beelden op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van oude beelden hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang van oude beelden op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.