• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Schilderij behangpapier

Jouw favoriete schilderij kan nu levensgroot bij jou aan de muur hangen. Say what? Je leest het goed. Met ons schilderijen behangpapier kan er over 3 werkdagen al een Rembrandt, Vermeer of Picasso bij jou aan de muur hangen. Het melkmeisje is onwijs populair voor in de keuken en het stilleven met bloemen zien we steeds vaker terug in de woonkamers van onze klanten. Ga je liever voor een abstracter schilderij dan is dat ook mogelijk. Scroll door onze ruime collectie met schilderijen behangpapier of upload je eigen foto.

 

 
Sorteer op

Producten 1-100 van 111

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 111

Pagina
per pagina

De mooiste schilderijen op behangpapier

Een bergachtig landschap met visser, een eenzaam meisje in de regen of Venetië in waterverf. Prachtige schilderijen, die op dit moment waarschijnlijk allemaal pronken in een museum. Maar binnenkort misschien ook wel bij jou aan de muur. Of op een deur of kast, want dat kan natuurlijk ook met ons schilderijen fotobehang. En omdat we bij Wallgroup.com zo’n ruime collectie aan schilderijen behangpapier hebben, zit er voor iedereen wel iets bij. Kies jij voor abstracte, moderne of realistische kunst?

Schilderijen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi schilderijen behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met schilderij op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

BEHANGPAPIER ACCESSOIRES

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.