• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met personen

De mogelijkheden van personen op behangpapier zijn eindeloos! Diverse kunstwerken met personen uit de 16e eeuw kunnen worden gedrukt op fotobehang. Deze kunstwerken staan prachtig in een hal of gang. Ook zakelijk kan dit behangpapier gebruikt worden in ontvangstruimtes of in de hal bij een receptie.

Sorteer op

18 producten

per pagina
Sorteer op

18 producten

per pagina
Or choose from one of the following themes

Behang met personen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met mensen of met een persoon hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?