• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Houten Paalhoofden

Wie gek is op de zee, het water en de Nederlandse kust kent ze ongetwijfeld: de paalhoofden in de laatste meters van de zee naar het strand. Oorspronkelijk bedoeld om erosie van de kust tegen te gaan, maar tegenwoordig eerder symbool voor een zomerse dag aan zee, een winderige strandwandeling of - een tikkeltje poëtisch - het einde van de wereld. Maar nog veel belangrijker is dat ze hartstikke fotogeniek zijn en daarom prachtig paalhoofden behang opleveren.

Sorteer op

27 producten

per pagina
Sorteer op

27 producten

per pagina

Groot assortiment paalhoofden behang

Wij hebben bij Fotobehang.be een uitgebreid assortiment aan fotobehang van paalhoofden. Denk aan de drie houten palen voor zonsondergang met warme kleuren, paalhoofden in de schemering van de Oostzee met mist en mossige paalhoofden in het water. Ook een gave plaat is het fotobehang van paalhoofden dat van iets bovenaf is genomen. Alsof je kijkt door de ogen van een meeuw die langs de kust vliegt. En als je aan onze exemplaren nog niet genoeg hebt, kun je bij ons ook nog je eigen foto van paalhoofden laten afdrukken op een fotobehang. Hoe gaaf is dat?

Paalhoofden behang stylen in elke kamer

Behang van paalhoofden is in principe geschikt voor elke kamer. Denk aan de woonkamer, de hal, de slaapkamer en zelfs het kleinste slaapkamertje in huis: het toilet. Ideaal als je het strandgevoel wilt neerzetten en daarom ook het beste te combineren met accessoires en meubelstukken die dat gevoel kracht bij zetten. Denk aan een steigerhouten tafel, grote schelpen en versteende zeesterren. Maar bijvoorbeeld ook aan zandkleurige vloerkleden, rieten lampenkappen en een hangmat of schommelstoel van wit touw. Texel is er niks bij!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.be vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.