• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Noorderlicht behangpapier

Het noorderlicht is een bijzonder natuurfenomeen. Het ontstaat wanneer elektrisch geladen deeltjes vanuit de zon in onze atmosfeer met zuurstofatomen en stikstofmoleculen in aanraking komen. Bestemmingen waar je het noorderlicht met eigen ogen kunt zien, bevinden zich voornamelijk in de Noordelijke poolstreken. Denk aan Groenland, Canada en IJsland. Maar ook de Scandinavische landen Noorwegen, Finland en Zweden staan erom bekend. 

Sorteer op

38 producten

per pagina
Sorteer op

38 producten

per pagina

Fotobehang Noorderlicht in diverse uitvoeringen

Op Fotobehang.be vind je een ruime collectie met Noorderlicht behangpapier. In zekere zin zijn ze allemaal met elkaar vergelijkbaar en tegelijkertijd zitten er grote verschillen in de uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld fotobehang van het Noorderlicht tussen twee fjorden, waarbij de groene lijnen weerkaatsen in het water. We hebben het Noorderlicht dat schijnt boven een kampvuur met het silhouet van naaldbomen op de achtergrond. En we hebben een panorama van het Noorderlicht boven een rotsachtige kust. Ook hebben we noorderlicht behangpapier in wat meer blauwtinten. Bijvoorbeeld van het licht boven een besneeuwde berg, de bevroren oceaan of te midden van een sterrenhemel. Met een prachtig fotobehang van het noorderlicht voeg je ook jouw eigen slaapkamer toe aan dat rijtje.

Noorderlicht behangpapier stylen in je interieur

Noorderlicht behangpapier is bij uitstek geschikt voor een slaapkamer, stoere jongenskamer of een Scandinavische woonkamer. Je kunt fotobehang van het noorderlicht over een hele muur plaatsen, of gebruiken om een lange muur op te breken. Neem het behangpapier op in je ruimte door ook de rest van je inrichting erop af te stemmen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een donkergroene muur, donkergroene gordijnen en een zwart bureau met een groene tafellamp.

Door elementen uit het fotobehang van noorderlicht terug te laten komen, maak je van de hele ruimte één geheel. Zorg zeker ook voor wat romantische elementen, als tegenhanger van de koele kleuren. Zoals een lichtslinger die de sterrenhemel uitbeeldt, een schapenvel van nepbont wat past bij de Scandinavische woonstijl of een mooi gehaakt plaid voor over de bank of het bed.

Noorderlicht behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi noorderlicht behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je noorderlicht behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.