• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

De onderweterwereld op behangpapier

Houd je van de natuur of ben je een echte dierenvriend? Dan is ons fotobehang van de onderwaterwereld een aanrader. Dolfijnen, schildpadden of exotische vissen, ze zwemmen allemaal voorbij. Het ziet er zo echt uit, dat het bijna lijkt alsof je zelf een duik neemt in de kleurrijke onderwaterwereld. Ontdek onze uitgebreide collectie onderwaterwereld behang en maak van je kamer een waar onderwaterparadijs.

Sorteer op

54 producten

per pagina
Marine Life
Designer Collection
Sea life
Designer Collection
Dancing Octopus
Designer Collection
Manta reef on the reef
Designer Collection
Vaclocity Turtle
Designer Collection
Whale shark escorted by a school of bonito
Designer Collection
Schelp
Premium
Anemon and Anthias
Designer Collection
Hawksbill turtle swimming through Caribbean reef
Designer Collection
Reef life
Designer Collection
Apnea
Designer Collection
Roaring Reef - White
Designer Collection
Sir Edward
Roaring Reef - Blue
Designer Collection
Sir Edward
Ocean Wonders
Designer Collection
Sir Edward
Coral Creatures
Designer Collection
Sir Edward
Mayotte : The Reef
Designer Collection
At the edge of the S-shaped pass
Designer Collection
Sorteer op

54 producten

per pagina

Neem een duik in het onderwaterwereld behang

Wanneer je afdaalt onder het wateroppervlak, word je verwelkomd in een wereld vol kleur, leven en schoonheid. Het beste van alles? Je hebt geen duikdiploma nodig om elke dag te kunnen genieten van deze prachtige onderwaterwereld. Van een zeeschildpad in de oceaan tot spelende dolfijnen en van exotische vissen tot een kleurrijk koraalrif. Voor welk behang je ook kiest, met ons fotobehang van de onderwaterwereld aan je muur kan je elke dag genieten van al het moois dat zich in de zee bevindt.

Onderwaterwereld behang waar kinderen dol op zijn

Het fotobehang van de onderwaterwereld is ook heel geschikt voor de kinderkamer. Tover hun kamer om tot een aquarium met het behang van kleurrijke vissen of laat ze zwemmen met een prachtige schildpad aan de muur. Eén ding is zeker, als jouw kind gek is op dolfijnen, schildpadden of andere onderwaterdieren, dan is dit behang perfect. Kies voor fotobehang met dessins die het leven onderwater laten zien en verwonder je elke dag weer over al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft.

Onderwaterwereld behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi onderwaterwereld behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je onderwaterwereld behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.