• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Bohemian behang

Bohemian behang is dé manier om jouw interieur helemaal af te maken. Het is de kers op de taart van een bohemian interieur en past helemaal bij de trend van het moment. Op zoek naar een mooi fotobehang in bohemian style? Voor de woonkamer, slaapkamer, of kinderkamer? Bij Fotobehang.be zit je goed. Bekijk ons ruime assortiment bohemian fotobehang en levensgrote prints voor aan de muur. Zo tover je jouw kamer om tot een prachtige bohemian ruimte.

Filteren

20 producten

per pagina
Minimalistische blad
Blauwe golven voor de zon
Lineart bergen met de zon
Gekleurde oceaangolven met de zon
Gekleurde oceaangolven met de maan
Winter bergen voor de zon
Geborduurd patroon
Gedroogde palmbladeren
Golvende boheemse print
Lineart bergen
Minimalistische rode plant
Minimalistische plant
Oude indiaanse arabeske kunst
Bohemian print
Abstracte vormen
Gekleurde lineart bergen
Gekleurde oceaangolven met een rode maan
Rode golven voor de zon
Omhoog lopende planten
Midden eeuwse zonsondergang

20 producten

per pagina

Fotobehang bohemian en de mooiste patronen

Bij bohemian behang kun je denken aan een bonte mix van kleurrijke patronen. Van bloemen en bladeren tot dieren en ‘one line drawings’. Maar vergeet ook zeker niet de bekende patronen afkomstig van de Mexicaanse Azteken, Marokkaanse Berbers en het verre oosten. Liever een rustig behang? Ons bohemian style behang is ook verkrijgbaar in neutrale tinten als beige, grijs en pasteltinten. Kortom: met bohemian behang kun je alle kanten op. Laat je verrassen door de mogelijkheden en kies je favoriet.

Bohemian style behang als kers op de taart

Met bohemian style behang maak je jouw bohemian kamer helemaal compleet. Maar het behang aan de muur staat natuurlijk niet op zichzelf. Ook de verdere inrichting verdient de nodige aandacht. Waar je zoal aan kunt denken bij bohemian styling? Aan een vloerkleed met aztec-print bijvoorbeeld. Aan een wollen deken met mooie franjes. En aan dromerige prints en meubilair in aardetinten. Verder kun je denken aan een rieten wipstoel, houten muziekinstrument, of rotan spiegel aan de muur. En vergeet ook niet je exotische souvenirs uit verre oorden een mooi plekje te geven. Zo maak je jouw ‘boho’ kamer helemaal compleet.

Ook leuk: bohemian behang in de kinderkamer

Bohemian behang is niet alleen leuk in de woon- of slaapkamer. Maar is ook helemaal hot als stijl in de kinderkamer. Met een mix van bohemian fotobehang, accessoires, meubels en kleuren creëer je een vrolijk, knus en warm geheel. Daarmee bezorg jij je kleintje een geborgen gevoel en zorg je voor een fijne plek om op te groeien. In onze collectie bohemian behang vind je ook diverse exemplaren bohemian style behang voor de kinderkamer. Daarnaast zijn de neutrale patronen natuurlijk geschikt voor jong én oud. Ontdek alle opties op onze website.