• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Gaming Fotobehang

Ben jij een echte gamer? Jij bent niet de enige. Dit ben je met minimaal 1 miljoen andere mensen in ons land. En welke gamer wil nou geen eigen gamekamer? Naast het meubilair is de decoratie ook van belang. Een kleurenpalet van een gameroom bestaat vaak uit zwart, donkergrijs en neonkleuren. De gouden tip vind je hier: denk bij een inrichting van een gameroom aan de woorden Neon, Hexagons, Virtual reality, Futurisme, Technologie en 3D.

Sorteer op

45 producten

per pagina
Sorteer op

45 producten

per pagina

Waar moet je aan denken bij het inrichten van je gameroom?

Bij het inrichten van je gamekamer moet je met veel dingen rekening houden. Zo houd je rekening met je interieur zoals een bureau, bureaustoel en beeldschermen, maar is de sfeer en belichting ook van belang. Daglicht en verlichting wil je liever niet op je beeldschermen. Je beeldschermen zet je dan ook ver van het raam af. Het behang met de Lichtgevende Hexagons zijn erg populair bij de gamers. Ze geven geen echt licht, maar geven wel het effect en een sfeer. Vooral als er een lamp of wat daglicht op schijnt. De Hexagons hebben wij in veel verschillende kleuren en in 3D. Tip: hang er een mooie neon TL buis boven in de kleuren op het behang.

Om de gameroom wat ruimtelijker te maken kan je gaan voor wat meer diepte. Zo hebben we bijvoorbeeld de Futuristische hal of de Betonnen kamer met neonlichten.

Zoals je leest en ziet bestaat een kleurenpalet van een gamekamer vaak uit zwart, donkergrijs en verschillende neon kleuren. Neon kleuren zoals groen, roze, paars, blauw, rood. Dit zijn ook vaak kleuren die je ziet in de ruimte. Zo hebben wij ook verschillend behang met foto’s uit de ruimte. Zoals de melkweg of brandende kometen.

In ons assortiment vind je veel behang die passend zijn bij jouw gamekamer. Ga bijvoorbeeld voor de Futuristische kamer met de mooie roze, paarse en blauwe kleuren.

Virtual Reality in jouw gameroom

Heb jij géén virtual reality-bril, maar wil jij wel een virtuele werkelijkheid in jouw gamekamer? Je kan met fotobehang een zo realistisch mogelijke situatie nabootsen. Met het Virtual Reality behang lijkt het alsof je in een andere ruimte staat. Het behang kan er voor zorgen dat je nog meer in je spel zit. Een behang met de foto Virtual reality kamer achter je bureau en beeldschermen zorgt voor nog meer diepte om je beeldschermen heen. Alsof je in je beeldschermen wordt gezogen. Vind je dat wat teveel en druk dan kan je gaan voor het Virtual reality landschap op een wand naast of achter je bureaustoel.

GAMING BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi sport behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je sport behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.