• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Retro & vintage behangpapier

Retro en vintage behang met prints uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin tachtiger jaren. Nieuw is niet altijd beter. Er zijn veel mensen die van mooie oude patronen en afbeeldingen houden. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje, geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints. 

Sorteer op

41 producten

per pagina
Upper Lausitzian Library of Sciences
Designer Collection
Vintage palmboom
Designer Collection
Premium
De kappersstoel
Premium
Dubai Station
Designer Collection
Poppies and Helenium
Designer Collection
Beautiful flower
Designer Collection
Helenium
Designer Collection
Vintage Schotse hooglander vacht
Premium
Stories of Drops
Designer Collection
Poppy Meadow
Designer Collection
Duet
Designer Collection
Sorteer op

41 producten

per pagina

Terug in de tijd met retro behang

Terug in de tijd! Het waren mooie tijden, de jaren 60 en 70. De kenmerkende kleuren en spullen zijn helemaal in. Voorzie jouw interieur van retro accessoires of kies voor een retro behang. Retro staat voor retrospectief (terugblikkend). Vaak wordt retro gebruikt als omschrijving voor producten die niet vintage of antiek zijn, maar wel een ouderwetse uitstraling hebben.

Kenmerkend voor een retro woonstijl zijn meubels met ronde hoeken en tapijt of behang met veel kleur zoals oranje, geel of bruin. Daarnaast worden in een retro woonstijl veel vetplanten en cactussen gebruikt.

Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren. Wij hebben mooie afbeeldingen voor je uitgezocht met mooie prints en motieven. Mocht je zelf een print of goede foto hebben, laat het ons dan weten en wij gaan kijken of we dit op behang kunnen printen. Mocht je willen dat wij op zoek gaan dan naar een andere afbeelding, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Retro behang of vintage behang bestel je eenvoudig online.

Retro fotobehang kan uitstekend gebruikt worden om een retro interieur te creëren. Met de juiste kleuren is in no time een retro woonkamer of slaapkamer gemaakt. Retro behang met patronen kan eindeloos verlengt worden, waardoor ook de langste muren voorzien kunnen worden van retro behang.

Retro behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Retro behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.