• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Bumba Fotobehang

Tover de kinderkamer van je zoon of dochter om tot een waar Bumbaparadijs met Bumba behang. De Studio100-clown voert de leukste kunsten uit in het circus. In het vrolijke gezelschap van zijn vriendjes Bumbalu, Kiwi, Tumba en alle dieren. Met behang van Bumba fleur je elke ruimte op. Benieuwd naar de mogelijkheden met Bumba behang van Studio100? Bekijk onze uitgebreide collectie en kies je favoriete Bumba behang voor een mooi plekje aan de muur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Bumba behang in alle soorten en maten

Bij Fotobehang.be vind je Bumba behang in alle soorten en maten. Van een behang van Bumba in de ruimte, tot een Studio100 behang van een jonglerende Bumba met zijn dierenvrienden Nanadu en Barry op de achtergrond. Of wat dacht je van Bumba in de trein, in het Wilde Westen, of juist op het strand? Zet precies het sfeertje neer dat je leuk vindt, met het juiste behang van Bumba. Ook handig: dankzij het ruime aanbod heb je genoeg keuze in kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een groen patroon met Bumba en Bambalu in groen, roze of blauw. Of kies specifiek het thema behang van Studio100 dat past bij de kleuren die je zoekt.

Kinderkamer stylen met behang van Bumba

Wil je de kinderkamer leuk stylen met behang van Bumba? Dan doe je er goed aan om een aantal stylingtips op te volgen. Zo raden wij onze klanten altijd aan om een element uit het Bumba behang te halen en dat terug te laten komen in het verdere interieur. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een Bumba knuffel op bed. Maar ook een kleurtint waarin je decoratie koopt. Neem bijvoorbeeld het geel van de vrolijke clown op het Studio100-behang. En laat dat terugkomen in de gordijnen, een vloerkleed en het dekbedovertrek. Zo maak je er een fleurig geheel van.