• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Philipp Pilz Collectie

Indrukwekkende natuur- en dieren fotografie.

Fry2k is Philipp Pilz, multidisciplinair ontwerper, fotograaf en webontwikkelaar. Studeerde met succes mediaproductie in Noordrijn-Westfalen en studeerde af met een Bachelor of Arts. Zijn fotografie kenmerkt zich door een eigen touch als het gaat om kleurstelling en contrast. De collectie bevat indrukwekkende natuurfoto’s van landschappen en dieren.

Op reis door Europa

Phillipp trekt met zijn camera door Europa om unieke beelden te schieten. Een groot deel van zijn fotografie is gemaakt in de Zwitserse Alpen, Duitsland, Italië en Noorwegen. Via zijn Instagram pagina deelt hij zijn prachtige foto’s met zijn volgers van over de hele wereld. Volg jij hem al?

De meest in het oog springende foto’s van Philipp zijn de beelden met witte hooglanders. Deze stoere grazers zijn erg populair op fotobehang. Naast de hooglanders vind je in de collectie foto’s van adelaars, lynxen, rendieren en wolven. Stuk voor stuk prachtige beelden om af te drukken op fotobehang.

Het populairste fotobehang van Philipp Pilz

De meest populaire fotografie van Philipp Pilz is nu beschikbaar op fotobehang. Welke keuze maak jij? Welke keuze je ook maakt, wij zorgen er voor dat je foto superscherp wordt afgedrukt op fotobehang.

Landschappen

Kies je liever voor een natuurlijk landschap op fotobehang? Dan vind je in de collectie van Philipp Pilz schilderachtige landschappen. Met zijn camera in de hand trekt hij door Europa om de mooiste landschappen vast te leggen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een vraag over fotobehang en staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op: