Menu
Geen categorie

Maak van je kamer een bibliotheek met boekenkast behang

boekenkast behang

Ben jij een echte boekenwurm en wil jij een fijn leeshoekje maken in je kamer? Kies dan voor een mooi boekenkast behang en tover je kamer om tot een heuse bibliotheek. Zo maak je er een heerlijk plekje van om te lezen, studeren, of werken. Benieuwd naar de mogelijkheden met bibliotheek behang? Lees er hier meer over en laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan met boeken behang. 

1. Bibliotheek behang in de studeerkamer

Met bibliotheek behang van oude boeken, geef je een kamer direct veel sfeer. De warme kleuren zorgen voor een gevoel van geborgenheid. Ideaal dus voor een knusse woonkamer, of een ruimte waar je je graag even terugtrekt. Zoals een studeerkamer, kantoor, of een leeshoek. Ook leuk: maak je eigen bibliotheek behang van een foto die je zelf hebt gemaakt. Bijvoorbeeld van de New York Public Library of het wereldberoemde Livraria Lello in Porto. 

2. Boekenkast behang als ruimtebespaarder

Te weinig ruimte voor een echte boekenkast? Een moderne woning waar je de boel graag strak houdt? Of simpelweg niet genoeg boeken om een hele kast mee te vullen? Dan biedt boekenkast behang dé uitkomst! Ga voor fotobehang van een goedgevulde boekenkast en maak een keuze tussen bonte kleuren, sepiatonen, of donkere tinten, zoals in een ouderwetse bibliotheek. 

3. Lekker creatief: behang ín de boekenkast

Ook tof: behang ín de boekenkast. Breng een leuk behang aan op de achterwand van je boekenkast en geef het meubel een geweldige make-over. Een leuke manier om eenheid te creëren met de rest van de wand, of om er juist een opvallende eyecatcher van te maken. Zeker wanneer je er niet alleen maar boeken in plaatst, maar ook leuke accessoires of speelgoed – op de kinderkamer. 

Stylen van boeken behang

Of je nu gaat voor een boekenkast fotobehang, een compleet bibliotheek behang of een wat simpeler soort boeken behang. Na het aanbrengen van je favoriete plaat, komt het leukste werk: het stylen van de kamer. Zorg voor een speels effect door een donker, ouderwets bibliotheek behang te combineren met strakke, witte meubels. Of kies juist voor een groot en sierlijk Engels bureau om het mee te combineren. Wat absoluut niet mag ontbreken is een lamp met fijn licht, zoals een notarislamp. Net als een fijne stoel om in te lezen en een lekker vloerkleed waar je ook ‘s winters warme voeten op houdt.

Genoeg ideeën om bibliotheek behang te stylen. Wij zijn benieuwd hoe jij het gaat doen!