Menu
Trend & Inspiratie

Creëer een magische kamer met Harry Potter behang

Breng de boeken van J.K. Rowling tot leven met Harry Potter behang. Daarmee geef je jouw slaapkamer, studeerkamer, of speelkamer een magisch tintje. Benieuwd naar de mogelijkheden met behang van Harry Potter en op zoek naar inspiratie voor de juiste styling? Lees dan snel verder. We helpen je graag op weg!

Harry Potter behang: een kamer als Zweinstein

Waan je even in de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, voel je één met Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel en begeef je in de omgeving van hun grootse avonturen. Je doet het allemaal met behang van Harry Potter. En dat vind je online in alle soorten en maten. Zo is er Harry Potter behang met de personages. Maar er is ook behang van het decor, zoals het Glenfinnan Viaduct, de Zweinstein Express in de Sneeuw en het Hogwarts Kasteel. Of wat dacht je van fotobehang van het beroemde platform 9¾? 

Maak je eigen Harry Potter behang

Vind je het Harry Potter behang niet dat je zoekt? Niet getreurd! Creëer dan je eigen fotobehang van Harry Potter. Wanneer je afbeelding van voldoende grootte is, bestel je bij Fotobehang.com eenvoudig een exemplaar op maat. Zo kun je een hele wand behangen met Harry Potter behang. Ook leuk: maak je eigen Harry Potter behang door middel van posters en andere bijpassende afbeeldingen. Door die tegen elkaar aan op een wand te plakken, is het ook een soort behang. Leuk boven het bed, je bureau of een smalle muur.

Behang van Harry Potter stylen

Heb je een mooi Harry Potter behang aangebracht? Dan is het tijd om de rest van de kamer te gaan stylen. Laat je inspireren door het decor van de film en maak gebruik van donkere kleuren. Klassieke lijsten met statige foto’s, een boekenkast met oude boeken en bijpassende lampen. Wist je dat er Harry Potter lampen bestaan met een voet van Hogwart, een Harry Potter Golden Snitch lamp en zelfs een lamp van de Deathly Hallows. Ook kun je er nog een extra schepje bovenop doen door een Harry Potter dekbedovertrek te kopen.