Menu
Trend & Inspiratie

Behang alleen voor op de muur? Dacht het niet.

een kast behangen

Creatief met behang

Denk je aan behangen dan is de kans groot dat je eraan denkt om het op de muur te plakken. Een hele muur of de hele kamer; precies zoals we het al jaren doen. Maar je kan meer met behang. Wees creatief en behang je deur, kledingkast, een krukje of kies voor een behangcirkel.

De deur behangen

Geef je deur een make-over en behang ‘m met fotobehang. Meet de deur op en geef de exacte maten door. Wij kunnen dit dan tot op de millimeter nauwkeurig printen en snijden. Standaard staat de optie aan dat er rondom 5 cm marge wordt meegeprint. Maar als je zeker weet dat je goed gemeten hebt en dat je deur recht is, kan je dit ook uitvinken. Dan hoef je het aan het einde niet meer bij te snijden. 

Daarnaast is het ook mogelijk om de breedte van de baan aan te passen. Op die manier kan je de deur met een baan behangen. Zo weet je zeker dat de patronen mooi op elkaar aansluiten.

Een kast behangen met fotobehang

Als je ons volgt op Facebook heb je het vast al wel voorbij zien komen. Kasten die worden behangen. Onwijs creatief en in sommige gevallen moet je er ook wel geduld voor hebben. Maar dan heb je wel een prachtig eindresultaat. 

Heb je een kast waarvan de deuren allemaal even breed zijn? Dan kunnen we de banen behang net zo breed printen en snijden als de breedte van je deuren. Het makkelijkste is dan om even met onze klantenservice te bellen of een mail te sturen naar [email protected]. Ons ontwerpteam zorgt er dan voor dat de snijlijnen op de juiste manier over de gekozen foto worden geplaatst. En pas na jouw goedkeuring wordt de print in productie gezet. Als je de kast gaat behangen, kan je dezelfde lijm gebruiken als voor op de muren. Zelf geen behanglijm in huis? Vergeet deze dan niet bij te bestellen via onze website

Behangklokken en -cirkels

Oke, deze oplossing wordt meestal wel op de muur geplakt.. Maar toch mocht hij niet ontbreken in het rijtje met creatieve behangideeën. Behangklokken en behangcirkels geven je muur namelijk net even wat extra’s. Zonder dat je zelf hoeft te pielen met een passer en een schaar. Jouw fotobehang wordt namelijk al in een perfecte cirkel bij jou thuis geleverd. Vervolgens kan je de cirkel eenvoudig met behanglijm aanbrengen. Zo heb je binnen 15 minuten al een echte eyecather in je woonkamer, slaapkamer of hal. 

Wil je de behangklok laten integreren in je behang? Ook dat is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ben je zelf creatief geweest met ons fotobehang? Vergeet dan niet om het resultaat te delen op onze Instagram– of Facebookpagina. Of door ons een e-mail te sturen. Wie weet inspireer je er anderen mee. En heb je na het behangen nog resten behang over? Gooi het dan niet weg, maar lees in deze blog wat je er nog meer mee kunt doen.