• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met groene patronen

Groen behang brengt kleur in huis en geeft direct veel sfeer. Het zorgt voor geborgenheid en warmte. Op zoek naar behang met groene tinten of patronen? Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment groen behang van Fotobehang.be. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld behang met groene patronen van bladeren. Maar we hebben ook een heleboel andere mooie opties. 

Sorteer op

34 producten

per pagina
Sorteer op

34 producten

per pagina

Groen behang in alle soorten en maten

Behang met groene tinten is er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een licht behang met groene patronen van tropische bladeren? Ideaal voor een botanische woonstijl. Maak je liever een statement met een donker behang? Kies dan behang met groene patronen van een chesterfield bank. Zo geef je meteen een klassieke touch aan je interieur. Ook tof: groen behang met waterverf takjes. Dankzij de subtiele print past dit behang met groene tinten perfect bij een basic interieur met meubels en decoratie van natuurlijke materialen, zoals hout en wol. Maar je kunt ook kiezen voor groen behang met ruitjes, een patroon van bomen en struiken, of bloemetjes. Zoals een papegaai en toekan behang met groene tinten. Ontdek de vele mogelijkheden met groen behang en kies je favoriete exemplaar. Daarmee wordt jouw makeover ongetwijfeld een succes.

Behang met groene tinten combineren

Laat je behang met groene tinten goed tot zijn recht komen, door het op de juiste manier te combineren. Kies allereerst de woonstijl die je mooi vindt. Combineer je groen behang met een heleboel planten? Super tof. Maar houd de rest van je interieur dan wat rustiger. Met meubels en decoratie in lichte tinten. Zoals wit en beige, maar bijvoorbeeld ook lichtgroen. Kies je voor een behang als het behang met groene patronen van bladeren? Laat het groen dan terugkomen in accessoires. Denk bijvoorbeeld aan groene sierkussens op de bank, een groene sprei over je bed, of een lampenkap in groen velours. Zo maak je er een geheel van en houd je het rustig.