• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Alles op maat van jouw muur geproduceerd!

Je fotobehang op maat laten drukken voor jouw muur? Geen probleem!

Wil jij binnenkort een muur voorzien van fotobehang, maar twijfel je over de kleur of het design? Je kunt bij ons kosteloos een sample aanvragen. We kunnen je een digitaal sample toesturen per e-mail of we sturen je een minicard (A4 formaat) per post. Je kunt dan zelf de scherpte, de kleur en de kwaliteit van de print beoordelen. Handig toch?

Fotobehang voor grote muren

Wat belangrijk is bij grotere maten is dat de kwaliteit van de print goed blijft. Bij foto’s is dit soms lastig, omdat foto’s zijn opgebouwd uit pixels. Afhankelijk van het aantal pixels en type camera waarmee de foto is genomen, komt de print scherper of juist onscherp naar voren bij een bepaald formaat. Bij grote maten adviseren wij om gebruik te maken van foto’s van hoge kwaliteit of vector bestanden. Vector bestanden zijn oneindig te schalen zonder kwaliteitsverlies. Wil je geen kwaliteitsverlies op je fotobehang, kijk dan bij ons fotobehang met patronen. Deze afbeeldingen zijn allemaal schaalbaar. In het opmerkingenveld kan je opgeven hoe groot je een bepaald onderdeel geprint wilt hebben. Een autootje kan bijvoorbeeld 10 cm breed maar ook 100 cm. Dit kan een leuk effect geven op de muur. Een combinatie van groot en klein is ook mogelijk.

Standaard produceren wij fotobehang met een afloop van 5 cm rondom. Omdat muren en plafonds nooit recht zijn, adviseren wij om met een afloop te werken. Je kunt online de ingemeten maat doorgeven en onze software berekent automatisch 5 cm afloop erbij. Belangrijk is dat je bij het plakken van de eerste baan rekening houdt met de afloop. Bekijk onze meegeleverde montagehandleiding hoe je het best de eerste baan behang kunt plakken.

Wil je een deur behangen met een exacte maat, dan kunnen wij dit tot op de millimeter nauwkeurig printen en snijden. Je kan bij de opties aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van een afloop. Wij kunnen ook afbeeldingen printen als schilderij op posterformaat. Als je een mooie afbeelding ziet dan kunnen wij dit op maat printen op vliesbehang. Je kan dit dan met behanglijm op je muur plakken. Of in een lijst of posterhanger plaatsen.

Behangbanen sluiten naadloos aan

De banen sluiten onderling uitstekend op elkaar aan. Tussen de banen in zit geen afloop en de banen kan je tegen elkaar aanplakken. Dankzij de lijmlaag en de stevigheid van het materiaal zijn de banen eenvoudig te plakken en tegen elkaar aan te schuiven. Wij printen uitsluitend op vliesbehang. Het voordeel van vliesbehang is dat het niet krimpt en je na het behangen geen naden ziet.

fotobehang op maat
Fotobehang op maat

Wij kijken naar de breedte van de muur en passen hier de breedte van de banen op aan. Door deze methode toe te passen zijn alle banen nagenoeg gelijk in breedte en heb je niet te maken met een klein strookje aan het begin of het eind van de muur. Door de banen op maat te maken wordt er zo min mogelijk materiaal verspild wat resulteert in een gunstigere prijs. Afhankelijk van de breedte van de muur ontvang je gelijke banen van 55 tot 80 cm breed. Eventueel kunnen wij ook banen van 150 cm breed leveren. Dit is alleen wel lastiger te plakken. En er komen ook extra transportkosten bij, omdat we hiervoor een langer pakket moeten verzenden. Brede banen zijn lastig aan te brengen. Indien hier wens naar is, dan kan je dit aangeven tijdens het bestelproces (opmerkingen veld).

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je een vraag over fotobehang en staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op:

Waarom Fotobehang.be

Snelle levering

Omdat we zelf produceren kunnen we direct voor je aan de slag. We zorgen er dan ook voor dat je binnen 3 werkdagen je fotobehang in huis hebt.

Lees meer over onze bezorging

Meer dan 5.000 designs

We werken samen met fotografen en designers, waardoor er wekelijks nieuwe designs beschikbaar zijn voor jouw fotobehang.

Bekijk het populairste fotobehang…

Klanttevredenheid

Lees onze reviews maar op Google, Facebook of Trustpilot. Allemaal lovende woorden, ben jij de volgende die ons beoordeelt?

Lees meer reviews…