• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met vliegtuigen

In de collectie vliegtuigen op behangpapier vind je ouderwetse vliegtuigen met prachtige details van een cockpit. Droom weg in een modern passagiersvliegtuig en geniet van de mooie beelden vanuit de lucht. Met fotobehang van vliegtuigen geef je jouw kamer een adembenemende eyecatcher op de muur!

Sorteer op

24 producten

per pagina
Klassiek vliegtuig
Privévliegtuig in de lucht
Vintage vliegtuigcockpit detail
Vliegtuig met mooie zon
Oud vliegtuig FK 23 Bantam
Luchtballonnen in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Waterverf vliegtuig
Vliegtuig boven de wolken
Vliegtuigvleugel in de wolken
Historisch vliegtuig
Vintage vliegtuig motor
Cockpit van een ruimteschip
Vintage vliegtuig
Vintage vliegtuig cockpit
Vliegtuig cockpit in sepia
Fotobehang vliegtuig
Dalend vliegtuig boven een stad
Landend vliegtuig in de avondzon
Oud gevechtsvliegtuig
Klein eenmotorig privévliegtuig
Oude vliegtuig
Militair vliegtuig
Vliegtuigje in hangar
Stijgend vliegtuig met donkere lucht
Sorteer op

24 producten

per pagina

Fotobehang met een vliegtuig

In het begin van de twintigste eeuw vloog het eerste vliegtuig ter wereld. Nog steeds is dit vliegtuig van de gebroeders Wright een voorbeeld voor de hedendaagse luchtvaart. De propellers en vleugels zijn kenmerkend voor ieder vliegtuig. Het vliegtuig blijft een populair vervoersmiddel om lange afstanden te overbruggen.

De moderne vliegtuigen hebben een indrukwekkende cockpit met vele knopjes en schuifjes. Het is dan ook een veel verkocht design binnen het behangpapier met vliegtuigen. Met een cockpit op je behangpapier is er iedere dag wel een nieuw knopje te ontdekken op de muur. Het vliegtuigbehangpapier is perfect voor de werkplaats, maar geeft ook vele gamers inspiratie voor in de computerkamer.

Behangpapier met vliegtuigen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met een vliegtuig hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met vliegtuig op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?