• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Babykamer

Vrolijk fotobehang voor op de babykamer. Eén van de meest populaire ruimtes voor fotobehang is toch wel de babykamer. Een print op de muur van de babykamer geeft een vrolijk, blij en leuk gevoel. Bij fotobehang voor de babykamer kunt u denken aan een behang met vrolijke diertjes zoals uiltjes, een dierentuin, speeltuin of leuke poppetjes. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 172

Pagina
per pagina
Leitmotiv of spring...
Designer Collection
Hortensia's, rozen en dahlia's
Designer Collection
Sophie la girafe®
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 172

Pagina
per pagina

Babykamer behang in alle soorten en maten

Met een babykamer behang fleur je de kamer helemaal op en geef je het een persoonlijke touch. Het geeft sfeer aan de slaapkamer van je kleine spruit en zorgt ervoor dat er altijd iets is om naar te kijken. Zo sus je je kindje makkelijk in slaap, terwijl je bijvoorbeeld een verhaaltje vertelt bij het baby behang van een vliegende walvis, het patronen behang van wolkjes, manen en sterren, of bij een baby behang van dieren uit het bos. Maar ook van de bekende figuurtjes Bumba en Maya de bij hebben wij verschillende exemplaren in het assortiment. 

Stylen van behang in de babykamer 

Met behang in de babykamer wordt het stylen een eitje. Of je nu behang toevoegt aan de babykamer van een jongen, of behang plakt in de babykamer van een meisje: het is direct een stuk meer aangekleed. Er zijn nog een aantal tips om het behang nóg beter tot zijn recht te komen. Kies bijvoorbeeld een kleur uit het behang dat je ook in andere accessoires laat terugkomen. Ga je voor de wereldkaart met een gele achtergrond - overigens een heel geschikt behang voor een neutrale kinderkamer? Zoek dan ook een leuk knuffeltje in datzelfde okergeel, hang gordijnen op in okergeel en zoek een dekentje voor in het ledikantje in okergeel. Zo maak je er een warm geheel van. 

Babykamer behang op maat gemaakt

Als je een mooi babykamer behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je babykamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Omdat het behang voor babykamer digitaal geprint wordt, is alles mogelijk qua kleur en print. Wij printen op pvc-vrij vliesbehang. Dit is geurvrij en is eenvoudig aan te brengen

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?