• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor je huis

Op zoek naar een mooi behang voor in je woning? Wij hebben een selectie van het mooiste woning behang voor je op een rij gezet. Van een stilleven met bloemen in een glazen vaas tot een levensgrote afdruk van De Nachtwacht. En van een behang van een Schotse hooglander in de natuur, tot een print van oker geel beton. Bekijk onze grote collectie woning behang en kies een exemplaar dat jij mooi vindt. Zo geef je een unieke touch aan jouw huis. 

Woonkamer

Woonkamer

Upgrade je woonkamer met adembenemend fotobehang. Creëer de perfecte sfeer voor elk moment.

Slaapkamer

Slaapkamer

Droom weg in je slaapkamer met ons rustgevende fotobehang. Voor een persoonlijke en ontspannen ruimte.

Kinderkamer

Kinderkamer

Tover de kinderkamer om met vrolijk fotobehang. Stimuleer de fantasie van je kind met kleurrijke designs.

Babykamer

Babykamer

Creëer een rustgevende oase voor uw baby met ons lieflijke fotobehang. Een droomplek voor de allerkleinsten

Keuken

Keuken

Upgrade je keuken naar een stijlvolle en sfeervolle ruimte met ons betoverende behang, waarmee culinaire creativiteit en gezellig samen eten samenkomen.

Game kamer

Game kamer

Transformeer je gamekamer tot een adembenemende speelomgeving met ons dynamische behang, waar elke game en elk moment van samenzijn perfect tot hun recht komen.

Computerruimte

Computerruimte

Duik in de actie met ons gameroom fotobehang. Levendige scenes die elke gamer motiveert.

Garage

Garage

garage

Tienerkamer

Tienerkamer

Transformeer tienerkamers met ons unieke fotobehang. Moderne designs die elke jongere inspireert.

Hobbykamer

Hobbykamer

Ontketen de in de hobbykamer met inspirerend fotobehang. Perfect voor elke creatieveling.

Gang

Gang

gang

Jongensbehang

Jongensbehang

jongensbehang

Meisjesbehang

Meisjesbehang

meisjesbehang

Peuter behang

Peuter behang

peuters

Eetkamer

Eetkamer

eetkamer

Badkamer

Badkamer

badkamer

Woning behang voor iedere ruimte

Om het je iets makkelijker te maken, hebben we alle woning behang onderverdeeld in de verschillende ruimtes. Zo hebben we niet alleen behang waarmee je een statement maakt in de woonkamer. Maar hebben we ook speciaal woning behang voor in de keuken. Met verschillende ingrediënten, stillevens als groente en fruit en ander lekker eten en drinken. Ook hebben we woning behang voor in de gang. Brede platen om de lengte van je hal te benadrukken, of juist een smal fotobehang van bijvoorbeeld de Mona Lisa, zodat je geen schilderij meer nodig hebt. 

Het perfecte woning behang voor slaapkamers

Voor woning behang in de slaapkamers maken we zelfs onderscheid in de verschillende leeftijden. Denk bij babybehang bijvoorbeeld aan een vrolijk gekleurde wereldkaart met diertjes, een behang van bergen, of een illustratie van een baby panda. Bij een kinderkamer aan woning behang met flamingo’s of stoere graffiti. En bij woning behang voor een tienerkamer aan watervallen in de jungle, zwartwit behang van een leeuw, of fotobehang van New York City. Wie weet inspireer je jouw kids met deze platen wel om later een echte globetrotter te worden.

Woning behang op maat gemaakt

Als je een mooi woning behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je woning behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je woning behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.