• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met bussen

De rode dubbeldekker bussen in Londen en de gele schoolbussen in Amerika. Beide iconen op de weg. Of schitteren deze iconische vervoersmiddelen binnenkort bij jou op je muur? In onze collectie fotobehang met autobussen vind je iconische en vintage bussen, zoals het Volkswagen busje, maar ook behangpapier met bussen van het openbaar vervoer. Het is maar net welke sfeer je wilt creëren, maar er is altijd wel een behangpapier met bus dat bij jouw wensen past.

Sorteer op

14 producten

per pagina
Old Green
Designer Collection
Beached Bus
Designer Collection
VW Kleinbus
Designer Collection
Sorteer op

14 producten

per pagina

Welke bus schittert straks op jouw behangpapier?

Bussen: je hebt ze in alle soorten en maten. Van Volkswagen busje tot een grote luxe touringcar. Of wat dacht je van een typische Londense bus aan de muur? Kies uit onze ruime collectie fotobehang met bussen of upload je eigen foto. En geniet binnen 3 werkdagen van een levensgrote bus aan je muur. Is je muur niet zo groot? Geen probleem. Onze behangpapiercalculator zorgt dat elke afbeelding perfect past op elk formaat muur. En natuurlijk is het fotobehang met bussen ook beschikbaar op onze wandklokken en behangpapiercirkels.

Behangpapier met bussen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bus behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met autobus op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.