• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Transport behangpapier

Size does matter. En met fotobehang waar een supercar, motor, vrachtwagen, trekker of vliegtuig op staat maak jij echt indruk. Vrienden en familie zullen jaloers zijn als jij een echte Lamborghini of Amerikaanse schoolbus op je muur hebt. Of ga je liever voor een vissersbootje uit Thailand? Bekijk onze ruime collectie fotobehang met vervoersmiddelen en bestel jouw favoriete print eenvoudig online.

Sorteer op

Producten 1-100 van 317

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 317

Pagina
per pagina

Fotobehang met transportmiddelen voor op kantoor

Transport behangpapier staat natuurlijk geweldig in een stoere jongenskamer. Maar wist je dat behangpapier met vervoersmiddelen ook heel goed tot zijn recht komt in een zakelijke omgeving? Autodealers hangen auto behangpapier in hun showroom en truckerscafés pronken met een Amerikaanse trucker op de muur. Daarnaast zou je het transport behangpapier ook in vergaderruimtes kunnen hangen. Elke ruimte krijgt haar eigen thema en dus ook een eigen behangpapier met transportmiddel. Voer het thema van het fotobehang door in de rest van de ruimte voor het mooiste resultaat. Dit kan in de kleuren van het interieur, maar ook door het plaatsen van modelauto’s in een vitrinekast of de naam van de ruimte.

Transport behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi transport behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met transportmiddel op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangppapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

BEHANGPAPIER ACCESSOIRES

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.