• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Computerkamer

De computerkamer is een ruimte waarin je je even terugtrekt. Waarin je thuis werkt, je helemaal verliest in die ene nieuwe game of bijvoorbeeld studeert. Het moet een ruimte zijn waarin je je fijn voelt en de focus kunt bewaren. Een mooi behang in de computerkamer draagt daar zeker aan bij. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 167

Pagina
per pagina
Jungle Panther
Designer Collection
Gekleurde graffiti op muur
Premium
Oude trap omhoog
Premium
Oude deur
Premium
Witte Schotse hooglander
Designer Collection
Close-up oude boom
Premium
Zonsondergang bij bosven
Premium
Zwemsteiger met startblokken
Premium
Zaal in oud sanatorium
Designer Collection
Formule 3 - Front view
Premium
Formule 3 - Lower side view
Premium
Formule 3 - Lower rear view
Premium
Formule 3 - Cockpit view
Premium
Formula 3 - Left front view, 3d
Premium
Liggende Schotse hooglander
Premium
Morning in the field
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 167

Pagina
per pagina

Game behang voor in de computerkamer

Daarnaast hebben we diverse exemplaren in de categorie gaming behang. Denk bijvoorbeeld aan een behang van blauwe 3D-tegels die doen denken aan de pixels in spellen. Behang van een abstracte havik. Maar bovenal de diverse soorten game behang van een Formula 3-wagen. Met cockpit view, left side view, front view, lower side view én lower rear view. In welk decor kun je nu beter een racespelletje spelen dan met dit gaming behang? Wallgroup heeft een ruim assortiment aan computerkamer behang. Van een woestijn met cactussen, tot een Schotse hooglander. En van dampende stoomtreinen tot 3D-strepen.

Behang in de computer om bij weg te dromen

Ben je niet zo van de spelletjes? Dan hebben we ook nog een grote collectie computerkamer behang om bij weg te dromen. Van fenomenale platen van Schotse hooglanders in de natuur, tot de skyline van Shanghai. En van het groene noorderlicht boven besneeuwde rotsen tot een woestijn met cactussen. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een computerkamer behang van een blauwe waterval in de jungle, of een houten steiger boven de azuurblauwe zee? Elke keer als je hard aan het werk bent, zie je dankzij het computerkamer behang in één oogopslag weer waar je het voor doet: om er vervolgens net zo hard van te genieten.

Computerruimte behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi computerruimte behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je computerruimte behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?