• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Camion behangpapier

Met de camion door binnen- en buitenland toeren. En ‘m dan parkeren in je kot. Niet letterlijk natuurlijk. Maar met vrachtauto behangpapier lijkt het net alsof er een vrachtwagen in je kamer geparkeerd staat. Zo scherp en helder zijn de prints uit onze collectie. Maar natuurlijk kan je ook je eigen vrachtwagen op fotobehang laten printen. Upload je foto op onze site en je weet meteen of de kwaliteit van de foto goed genoeg is. Wat wil je nog meer als echte camion liefhebber?

Sorteer op

13 producten

per pagina
Sorteer op

13 producten

per pagina

Fotobehang met vrachtwagens

Hoe groter hoe mooier. Dat kan je wel zeggen over ons vrachtwagen behang. Want met de mooiste camions en amerikaanse trucks op fotobehang creëer je een statement in de garage, op kantoor of in huis. Dus ben jij zot op camions? Bekijk dan onze collectie fotobehang van vrachtwagens.

Camion behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met vrachtwagens hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je vrachtauto behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.