• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Retourneren van je fotobehang

Niet tevreden? We doen niet moeilijk over retourneren.

Ben je niet tevreden met je fotobehang of is er iets beschadigd tijdens het transport? Dan kun je altijd je fotobehang aan ons terugsturen. We doen niet moeilijk over het retourneren, maar willen je wel vragen om deze pagina goed door te nemen voor je iets aan ons terugstuurt.

Retour aanmelden

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk wanneer je jouw bestelling wilt terugsturen. Via deze link kun je je retour aanmelden. Je kunt je retour zelf inleveren bij een pick-up-point. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

De kosten voor het retour sturen bedragen EUR 9,99 per bestelling. Deze kosten worden verrekend met je retour. Je kunt er ook voor kiezen om het formulier niet in te vullen, je kunt dan je pakketje inleveren bij een pickup point en daar een retourlabel aanschaffen

Herroepingstermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verloopt 14 dagen na de dag waarop jij of een huisgenoot of een door jou aangewezen derde, ons product in bezit krijgt. Voordat je jouw bestelling retourneert, moet je ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Het liefst per e-mail. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en je fotobehang op tijd bij ons retour is, ontvang je het hele aankoopbedrag, inclusief de standaard leveringskosten, van ons terug. Heb je zelf extra kosten gemaakt, omdat je gekozen hebt voor een andere manier van levering? Dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Als je maar een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering (verzendkosten) niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Tenzij je uitdrukkelijk vraagt ons om op een andere manier terug te betalen. Op het moment dat wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen, of wanneer jij kunt aantonen dat je het behang hebt teruggestuurd, zullen we het verschuldigde bedrag terugbetalen. Afhankelijk van welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na het schriftelijk doorgeven van je retourzending, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.

Samples

Samples niet retour worden gestuurd. De samples worden op maat voor je gemaakt en kunnen we niet hergebruiken.

Zelf je retour regelen

Je kunt je fotobehang in de originele doos terugsturen aan ons. Je kunt bij een PostNL, DPD of UPS servicepunt terecht om het pakket in te leveren. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt, je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van je bestelling. Wanneer de oorzaak van het retourneren bij Wallgroup ligt, dan zullen we de kosten van het retourneren bij ontvangst van je retour aan je terugstorten.

Wallgroup B.V.
Landauer 6
3897 AB, Zeewolde
The Netherlands

Nog even dit…
We hebben het recht om niet je volledige aankoopbedrag aan je terug te geven, wanneer het product dat je aan ons retourneert beschadigd of incompleet is. Uitgezonderd van terugbetaling is het fotobehang met een eigen foto of eigen ontwerp. Deze producten kunnen wij ook niet retour nemen, tenzij deze op onjuiste wijze is geproduceerd door een aanwijsbare fout van onze kant.