• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Nog niet zeker van de kleur of het materiaal?

Vraag een sample aan en ontdek de kwaliteit van ons fotobehang.

Wil jij binnenkort een muur voorzien van fotobehang, maar twijfel je over de kleur of het design? Je kunt bij ons van ieder ontwerp behang een sample aanvragen. We sturen je een fysieke sample per post op A4 formaat. Je kunt dan zelf de scherpte, de kleur en de kwaliteit van de print beoordelen. Handig toch?

Hoe ziet een sample eruit?

Wanneer je een sample bestelt ontvang je binnen 2-3 werkdagen je pakketje in huis. Op de sample printen wij het gedeelte van de afbeelding dat binnen het kader valt dat je ziet bij het samenstellen van de sample. Je kunt het kader zelf verplaatsen om een ander deel van de afbeelding ingezoomd te ontvangen. Hoe meer je inzoomt hoe lager de kwaliteit van de afdruk wordt.

Naast de vergroting zie je op de sample ook de volledige afbeelding klein weergegeven. Dit is om je een beeld te geven van de complete afbeelding.

Via de QR code op de sample kun je eenvoudig je fotobehang bestellen. Je komt direct op de juiste pagina terecht!

Wat kost een sample?

De kosten voor de sample zijn verschillend per materiaal en worden in de eerste stap getoond. Je kunt zoveel samples bestellen als je wilt, er is geen beperking bij het bestellen van samples op bovenstaande manier.

De verzendkosten van een setje samples bedraagt € 4,95.

Sample bestellen

De samples zijn via de website te bestellen op de productpagina. Tussen de materialen staat de optie SAMPLE FOTOBEHANG. Nadat je op “Start met ontwerpen” krijg je een aantal opties voor de sample.

Kies je sample

Bij deze optie selecteer je het materiaal van de sample. We bieden keuze uit 2 materialen:

  • Vliesbehang
    Dit is het meest gekozen materiaal. Je afbeelding wordt geprint op 180 grams vliesbehang. Het behang wordt in gelijke banen geleverd.
  • MuralTex (naadloos behang)
    Wil je het behang uit 1 stuk? Kies dan voor MuralTex. Dit is behang op een textielstof met intense kleuren.

Foto bewerken

Je kunt er voor kiezen je afbeelding om te zetten in zwart-wit (grijswaarden) of de afbeelding te spiegelen. De afbeelding op de sample krijgt deze opties mee, zodat je direct ziet hoe jouw behang er uit komt te zien.

Kies je uitsnede

Met de zoom optie kan je een bepaald deel van de afbeelding selecteren dat geprint moet worden als uitvergroting op de sample. Zo kan je bijvoorbeeld een deel selecteren om te kijken of de kleur past bij andere muren van jouw woning.