• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier voor kinderen

Leuke en speelse behangpapieren voor op de kinderkamer. Wil je kind graag hartjes, eendjes of sterren op de muur? Maak een keuze uit het kinderbehangpapier wat wij voor je geselecteerd hebben of laat je eigen foto printen. We kunnen de designs ook nog aanpassen met bijvoorbeeld de naam van je kind op het behang geprint.

Sorteer op

Producten 1-100 van 747

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 747

per pagina

Voor elke slaapkamer passend kinderbehangpapier

Is de slaapkamer van jouw zoon of dochter toe aan een make-over? Neem dan eens een kijkje in onze ruime collectie met kinderbehangpapier. Want met een nieuw behangpapier op de muur ziet de slaapkamer er meteen totaal anders uit. Of ze nu van paarden, dino’s, tipitenten of voetbal houden er zit altijd wel een leuke print voor ze tussen. Om de make-over helemaal geslaagd te maken kan je ook nog een behangcirkel op één van de andere muren plakken. Of voer de kleuren en patronen uit het behangpapier door in de rest van de kamer voor een extra speels en mooi effect. 

Mocht je op zoek zijn naar een andere afbeelding, laat ons dat dan weten. Wij hebben ook fotobehang voor de babykamer. Kinderbehang bestel je snel en eenvoudig online.

Behangpapier voor kinderen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kinderbehangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang voor kinderen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.