• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met trams

Met de tram over de langste tramlijn ter wereld: het kan als je de kusttram van Knokke naar Panne neemt. De tramlijn is zo'n 67 km lang en bestaat al sinds 1885. Jaarlijks reizen er zo'n 16,5 miljoen mensen met de tram tussen Knokke en Panne. Met de tram ontwijk je de files, maar geniet je nog wel van het uitzicht als je van plaats naar plaats rijdt. Speciaal voor liefhebbers van de tram hebben we een uitgebreide collectie fotobehang met trams. 

Sorteer op

14 producten

per pagina
Sorteer op

14 producten

per pagina

Van paardentram tot een tram op fotobehang

In de tweede helft van de negentiende eeuw is de tram ontstaan. Verschillende vervoersmiddelen, zoals de omnibus en de rails uit de erts- en goederenbaantjes, werden gecombineerd tot paardentram. En Manhattan had in 1832 de primeur, want daar reed de allereerste paardentram door de straten van New York. Pas 34 jaar later reed de eerste paardentram door België in Brussel. En in de jaren die volgden kwamen de stoomtram, elektrische tram, buurt tram, stadstram en sneltramlijnen in het straatbeeld. Van al deze trams hebben wij prachtige foto’s en afbeeldingen in onze collectie die jij kan laten printen op fotobehang met trams. Van de oude paardentram tot de gele en rode trams die door de straten van San Francisco rijden. Kies je voor tram behangpapier met zwart-wit achtergrond dan knalt de gekleurde tram echt van je behang af.

Behangpapier met trams op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met een tram hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met tram op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?