Wereld & Steden fotobehang

Waan je elke dag in een wereldstad met fotobehang van jouw favoriete stad aan de muur. Upload je eigen (vakantie)foto van jouw favoriete plek op de wereld. Of kies voor een fotobehang uit onze collectie. Bij ons vind je onder andere behangpapier van de Eiffeltoren, de bloesembomen in Japan, een smal Italiaans straatje of Brugge. Staat jouw favoriete wereld en steden behangpapier er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee.

Wereldsteden behangpapierWereldsteden behangpapier
Filteren
Selectie verfijnen
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 603

Fotobehang New York skyline in de nacht
Blauwe skyline
Straat met graffiti
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 603

Wereld & Steden fotobehang

Jouw favoriete wereldstad op fotobehang

Als echte wereldreiziger wil je natuurlijk het liefst elke dag uitkijken op de TowerBridge, de skyline van New York of een andere highlight van de wereld. Met ons wereld en steden fotobehang is dat vanaf nu mogelijk. Behang een muur, deur of kast in je (thuis)kantoor, woon- of slaapkamer en waan je elke dag in een wereldstad. 

Scroll door onze collectie om inspiratie op te doen en kies een exemplaar dat past bij de ruimte die jij wilt behangen. Of upload je eigen foto die je tijdens een citytrip gemaakt hebt. Waar komt jouw wereld & steden behangpapier te hangen? Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Deel jouw wereld en steden behang via onze socials

 

Wereld & Steden behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wereld & steden behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je wereld & steden behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.