Fotobehang texturen: beton, hout en steen

“Wauw, is dat behangpapier? Ik dacht dat het echt was”. Als je een fotobehang met textuur bij Wallgroup.com besteld, is dat het compliment dat je kan verwachten. Met texturen behangpapier creëer je een industriële en stoere look in huis. Onze textuur behangpapieren zijn perfect te combineren met stalen, houten en betonnen meubels en accessoires. En past zo in bijna elk industrieel interieur. In onze collectie vind je fotobehang met de texturen beton, hout, steen, tegels en meer.

Texturen behangTexturen behang
Marmer
Oker geel beton
Oplichtende stenen
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 621

Fotobehang texturen: beton, hout en steen

Niet van echt te onderscheiden

Texturen behangpapier maakt jouw industriële look in huis echt af. En door onze haarscherpe prints is het fotobehang met textuur niet van echt te onderscheiden. Dus wil jij een ruimte in huis een industriële make-over geven? Kies dan een van de behangpapier prints uit onze ruime texturen collectie. 

Kies voor stenen behangpapier als je je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk wil geven. Fotobehang met hout geeft een stoere, robuuste en industriële sfeer. En tegel behangpapier brengt je weer even terug naar die mooie plek op vakantie. Liever een strakke, hippe en moderne uitstraling creëren? Ga dan voor betonnen fotobehang. Liever je eigen textuur foto op behangpapier laten maken? Upload dan je eigen foto voor op behangpapier via de site en wij gaan voor je aan de slag.
 

Texturen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi texturen behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.