• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Productie van fotobehang in eigen huis

Fotobehang gemaakt met passie in Nederland.

We doen er bij Fotobehang.be alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Hiervoor gebruiken we verschillende vervoerder- en bezorgopties. (vanaf € 5.95) Normaal gesproken heb je jouw bestelling binnen 3-4 werkdagen in huis.

Onze flexibiliteit zorgt voor tevreden klanten.

Met onze ervaring weten wij inmiddels goed wat er allemaal mogelijk is met fotobehang. Iedere dag worden we uitgedaagd om de mooiste designs om te zetten naar fotobehang. Dit is de reden dat wij de productie van ons behang ook volledig in huis doen – zo zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

Printen in grootformaat

Onze printers zijn enorm! Dat moet ook wel, want je kunt het behang printen met een hoogte tot wel ruim 3 meter en een lengte van meer dan 100 meter. Echt gigantische prints dus!

De printers zijn uitgerust met de nieuwste software en technologie waardoor we in staat zijn om zo efficiënt mogelijk te printen. Zo voorkomen we dat er veel restafval is, wel zo vriendelijk voor het milieu.

Hoge kwaliteit afbeeldingen

Onze collectie fotobehang bevat meer dan 2000 designs en foto’s. Allemaal op de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze minimale eisen aan een foto voor een mooi fotobehang liggen dan ook behoorlijk hoog. Zo stellen wij dat een foto een pixeldichtheid van 1 pixel per mm behang moet hebben. Simpel gezegd betekent dit dat, wanneer je een muur hebt van 3m x 2.5m, de afbeelding minimaal 3000×2500 pixels moet zijn.

Wij werken met schaalbare afbeeldingen. Dit betekent dat de afbeeldingen zowel in posterformaat (bijvoorbeeld posters van 50x70cm) tot grootformaat fotobehang beschikbaar zijn. Je kunt zelf je afmetingen bepalen!

Binnen 24 uur geproduceerd.

Nadat je bestelling door ons is ontvangen, gaan bij ons de printers draaien. Maar eerst doen we nog een paar kwaliteitscontroles. Zo zijn ben jij er zeker van dat het behang perfect geprint wordt.

Wanneer je een opdracht hebt met de hoogste prioriteit dan zullen we er alles aan doen om dit voor je te halen. Zonder extra kosten. Wij printen op basis van prioriteit, met een maximale duur van 2 werkdagen. De meeste orders worden binnen één werkdag verstuurd. Aanpassingen in de print kunnen doorgevoerd worden totdat het printen is gestart. Neem bij wijzigingen en aanpassingen in de print direct telefonisch contact met ons op, dit werkt het snelst.

Topkwaliteit en toch een lage prijs.

Door een geoptimaliseerd productieproces kunnen we ons fotobehang tegen een zeer lage prijs aanbieden en daar profiteer jij van. Met onze inhouse productie hebben we voortdurend controle over het productieproces en de kwaliteit van de producten. We zijn voor de productie van fotobehang niet afhankelijk van derden. Dit zorgt voor de kortst mogelijke lijn tussen ontwerp en levering. We zijn daardoor in staat fantastische kwaliteit behang te leveren tegen de laagste prijs