• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Voetbal fotobehang

Helemaal gek van voetbal? Scoor dan voetbal behang en maak een prachtige voetbalkamer. Als jouw kamer een voetbalstadion moet worden dan kies je voor een voetbalstadion aan de muur. Je kan ook je hele kamer vol behangen met voetballen of voetballers. Als je veel voetbal op televisie kijkt, dan kan je er zelfs voor kiezen om een ruimte in huis helemaal in de voetbalsfeer te maken. 

Sorteer op

44 producten

per pagina
Sorteer op

44 producten

per pagina

Fotobehang van voetballers en stadions

Van een panorama van een voetbalstadion, tot een patronen behang met de geometrische hoeken van een voetbal. Bij Fotobehang.com vind je voetbal behang in alle soorten en maten. Denk aan behang van stadionlampen, een beker in een stadion, of een stadion met een voetballer. Maar ook aan behang van voetbal tekeningen, patronen, of voetbalspelers. In ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld het ideale stukje behang voor elke sportfanaat en voetballiefhebber.

Creëer met behang een voetbal kamer

Met behulp van voetbal behang creëer je eenvoudig een voetbalkamer. Behang een volledige muur met een fotobehang, patroon of panorama van een stadion en pas hier ook de andere accessoires op aan. Maak bijvoorbeeld een decoratief doel boven het bed, leg een rond vloerkleed met de opdruk van een voetbal op de grond en plak een poster van je favoriete voetballer aan de muur. Om het stadion behang nog beter tot zijn recht te laten komen, kun je ook een vitrinekast vullen met leuke spulletjes van je lievelingsclub.

Je kan hier dan heerlijk voetbal kijken met je vrienden! Kies een print en bestel eenvoudig online. Ben je op zoek naar een andere print? Laat het ons dan weten. Voetbal behang bestel je snel en eenvoudig online.

Voetbal behang in elke ruimte

Voetbal behang is ook uitermate geschikt voor een mancave of hobbykamer. Zo kun je de perfecte sfeer neerzetten voor een avondje voetbal kijken met vrienden, of juist in alle rust alleen. Zorg dat het niet te kinderlijk wordt, door het stadion behang of voetbal behang te combineren met stoere materialen. Zoals een robuuste houten tafel en grote stalen lampen met daartegenover juist effen muren en gordijnen. In kleuren als donkergroen, bruin of zwart en wit. Verder leent voetbal behang zich natuurlijk uitstekend voor een sportkantine, bestuurskamer van de voetbalvereniging, of bijvoorbeeld de kleedkamers bij de gymzaal.