• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Wallexclusive Premium Collectie

Wallexclusive staat voor uniek en superrealistisch fotobehang. Wallexclusive is een exclusief merk van Wallgroup, specialist in digitaal fotobehang. Met Wallexclusive doen we geen concessies aan kwaliteit. 

Ook voor grotere muren (breder dan 5 meter) blijven de foto's uit de collectie van Wallexclusive haarscherp. Populair zijn de extreem realistische bakstenen muren en de collectie betonlook behang.

Urbex
Wallexclusive Premium

Urbex

Duik in de vergeten en verlaten hoeken van de stedelijke omgeving met ons Urbex behang. Deze collectie brengt de mysterieuze charme van verwaarloosde gebouwen en industriële ruïnes naar je muren, perfect voor een unieke, avontuurlijke sfeer.

Betonlook
Wallexclusive Premium

Betonlook

Creëer een moderne en industriële uitstraling in elke ruimte met ons betonlook behang. De levensechte textuur en subtiele kleurnuances zorgen voor een stoere, maar stijlvolle afwerking.

Staal
Wallexclusive Premium

Staal

De complexe geometrieën en reflecterende stalen oppervlakken geven elke ruimte een moderne, industriële uitstraling.

Stenen
Wallexclusive Premium

Stenen

Voeg een natuurlijke, robuuste uitstraling toe aan je ruimte met ons stenen behang, dat de unieke texturen en kleurschakeringen van echte stenen nauwkeurig nabootst.

Marmer
Wallexclusive Premium

Marmer

Voeg een vleugje luxe toe met ons marmerlook behang, perfect om elke kamer een elegant en tijdloos gevoel te geven. De gedetailleerde adering en diepe glans van het marmer zijn haarscherp gereproduceerd.

Houtlook
Wallexclusive Premium

Houtlook

Breng de warmte en rust van natuurlijk hout naar binnen met ons houtlook behang. De rijke texturen en organische patronen creëren een gezellige en uitnodigende sfeer, ideaal voor elke ruimte.

Bossen & Bomen
Wallexclusive Premium

Bossen & Bomen

Omhul je muren met de serene en verkwikkende sfeer van een boslandschap met ons bossen behang. De diepe groentinten en complexe schakeringen brengen de rust en schoonheid van het bos naar elke ruimte.

Natuur
Wallexclusive Premium

Natuur

Breng de buitenwereld naar binnen met ons natuur behang, ideaal voor het creëren van een rustgevende en harmonieuze omgeving. Van adembenemende landschappen tot delicate bloemmotieven, elk ontwerp viert de schoonheid van de natuur.

Landschappen
Wallexclusive Premium

Landschappen

Haal de majestueuze schoonheid van de natuur in huis met ons landschappen behang, dat betoverende vergezichten van over de hele wereld in haarscherpe kwaliteit biedt.

Stranden
Wallexclusive Premium

Stranden

Creëer een serene en ontspannende sfeer met ons stranden behang, dat prachtige kustlijnen en kristalhelder water in verbluffende details toont. Perfect voor een permanent vakantiegevoel in je eigen huis.

Architectuur
Wallexclusive Premium

Architectuur

Breng de pracht van wereldberoemde bouwwerken naar je muren met ons architectuur behang, perfect voor elke designliefhebber.

Graffiti
Wallexclusive Premium

Graffiti

Breng de krachtige en kleurrijke expressie van straatkunst in huis met ons graffiti behang. Deze levendige en creatieve ontwerpen zorgen voor een onmiskenbaar urban gevoel in elke ruimte.

Voertuigen
Wallexclusive Premium

Voertuigen

Voor de liefhebbers van snelheid en stijl, biedt ons voertuigen behang een dynamische collectie van klassieke en moderne auto's, motoren en andere transportmiddelen in haarscherpe details.

Overige
Wallexclusive Premium

Overige

Ontdek onze premium afbeeldingen in perfecte kwaliteit. Scherp tot in ieder detail, waardoor de foto's van je muur spatten!

Steden
Wallexclusive Premium

Steden

Breng de dynamiek en energie van de stadsgezichten naar je muren met ons steden behang, dat iconische skyline's en stedelijke taferelen in scherpe detail vastlegt. Ideaal voor een urban touch in je interieur.

Zwart Wit
Wallexclusive Premium

Zwart Wit

Voeg een tijdloze elegantie toe aan je ruimte met ons zwart-wit behang, perfect voor het creëren van een stijlvol en modern contrast. Dit behang biedt krachtige visuele impact met minimalistische charme.

Dieren
Wallexclusive Premium

Dieren

Verlevendig je muren met ons dieren behang, rijk aan detail en levendige kleuren die elk dier tot leven brengen. Van exotische dieren tot boerderijdieren, deze collectie brengt een speelse en vrolijke sfeer in elke kamer.

Art
Wallexclusive Premium

Art

Transformeer je muren in een kunstgalerij met ons abstracte schilderijen behang. Deze collectie kenmerkt zich door levendige kleuren en intrigerende patronen die elke ruimte een unieke en artistieke uitstraling geven.

Texturen
Wallexclusive Premium

Texturen

Geef diepte en dimensie aan je muren met ons textuurbehang, dat een scala aan tactiele oppervlakken biedt van fijn zand tot ruw beton, ideaal voor het creëren van een boeiend en rijk interieur.

Wereldkaarten
Wallexclusive Premium

Wereldkaarten

Verbreed je horizon met ons wereldkaarten behang, ideaal voor het toevoegen van een educatieve touch aan elke ruimte. Beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, perfect om te dromen over je volgende avontuur.

Bloemen
Wallexclusive

Bloemen

Een behang met bloemen in je interieur past bijna altijd! Speciaal voor deze collectie is onze fotograaf de studio ingedoken met tal mooie bloemen om foto’s te maken voor op fotobehang

Italië
Italiaanse Steden en Landschappen

Italië

Ervaar de romantiek en schoonheid van Italië met ons behang van Italiaanse steden en landschappen. Van de pittoreske dorpjes van Toscane tot de historische straten van Rome, elke muur wordt een kunstwerk.

Wallexclusive behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Wallexclusive behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Wij maken al het exclusieve behang op maat en schalen naar de hoogte en breedte van de muur. Wallexclusive behang wordt in een deel geprint en vervolgens in banen gesneden. De baanbreedte kan bij het product worden geselecteerd.

De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit (100+ Megapixel) en gemaakt met een van de beste fotocamera’s ter wereld. De afbeeldingen zijn zo gemaakt en gepositioneerd dat ze perfect op een muur staan. Patronen zijn uniek en worden nooit herhaald. Wallexclusive is ontstaan uit passie voor fotografie en fotobehang.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.