• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Gang

Van brede platen fotobehang, tot een verticale eyecatcher. Behang voor in de gang hebben we in alle soorten en maten. Waar het ene exemplaar de lengte van de hal benadrukt, zorgt het andere er juist voor dat je zelfs van het meest smalle muurtje iets leuks maakt. Door je gang te behangen creëer jeeen fijne entree in je woning. Mooie kapstok, stijlvolle wandlampjes en een opgeruimde schoenenkast erbij en je bent klaar. Bekijk onze uitgebreide collectie om te zien welk exemplaar gang behang het beste bij jouw woonwensen past. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 348

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 348

Pagina
per pagina

Behang ideeën gang: eyecatcher aan een smalle muur

Onze favoriete soorten gang behang, zijn ongetwijfeld de verticale platen van Schotse hooglanders. Deze hebben we in zwartwit en in donkere kleuren met prachtige lichtinval. Plak je deze tegen het smalste stukje muur tussen twee deuren, dan heb je geen schilderij meer nodig. In combinatie met sfeervolle verlichting en een bijpassend kleurtje aan de nabijgelegen muren creëer je een schitterend effect. Datzelfde kun je overigens bereiken met het verticale fotobehang van bijvoorbeeld de zonsopkomst in het bos, een steiger bij de roze zonsondergang, of de Mona Lisa. 

Gang behangen: benadruk de lengte van de hal

Je kunt er ook voor kiezen om juist de lengte van de hal te benadrukken. Met een breed behang voor in de gang. Denk bijvoorbeeld aan het fotobehang van klaprozen in zwart, wit en rood. Een close-up van kersenbloesem. Of een sprookjesachtige plaat van een oude brug of zwaan in de herfst. Op zoek naar iets anders? Ga dan voor het gang behang van Amsterdamse huizen in de nacht, blauw barok, of de zonsondergang boven een berg. Wat je ook kiest: met behang in de gang fleur je de entree van je huis helemaal op. Combineer het op de juiste manier en thuiskomen wordt nóg leuker!

Gang behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi gang behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je gang behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

 

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?