• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Kinderkamer

Met een zelf gekozen fotobehang, maak je een kinderkamer echt persoonlijk. Een plek waar je kind zich fijn voelt. Waar die zich heerlijk terug kan trekken, lekker kan spelen en vriendjes en vriendinnetjes kan ontvangen. Of jouw kind nu gek is op muziek, voetbal, sprookjes of dinosaurussen, dat maakt niet uit. Bij Wallgroup.com hebben we kinderkamer behang in alle soorten en maten. Zo vinden jij en je kind altijd wel een exemplaar dat jullie mooi vinden.

Sorteer op

Producten 1-100 van 619

per pagina
Lion Close Up
Designer Collection
Family flamingos
Designer Collection
Giraffe Having a Drink
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 619

per pagina

Behang kinderkamer natuur

Het meest gekozen kinderkamer behang heeft bij uitstek iets te maken met de natuur. Denk aan illustraties van dieren in het bos, flamingo’s of bijvoorbeeld een patroon van dieren in de jungle. Maar ook aan het fotobehang van doodshoofdaapjes op een touw, een grote tekening van dinosaurussen, of luiaards in takken. Of bijvoorbeeld een patroontjes behang van boompjes van waterverf, eenhoorns, of abstracte palmbladeren in vrolijke kleurtjes. 

Kinderkamer behang combineren

Voor welk kinderkamer behang je ook kiest, het is altijd leuk om eenheid te creëren in een ruimte. Style daarom de kinderkamer op zo’n manier dat er elementen uit het behang terugkomen in de rest van het interieur. Ga je voor het kinderkamer behang van cactussen en lama’s, zet dan ook een echte cactus in de kamer, kies voor donkergroene gordijnen en laat de lama’s bijvoorbeeld terugkomen in het dekbedovertrek. Ga je voor de illustratie van het landschap in turquoise? Combineer het dan met natuurlijke materialen als een rotan vloerkleed, rieten manden en een bureau van robuust hout. Kleed het leuk aan met planten, knuffels en bijvoorbeeld een bureaulamp in turquoise.

Kinderkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kinderkamer behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je kinderkamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?