• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Topkwaliteit Behangcirkel

Behangcirkels voor jouw woning

Wie ons assortiment bekijkt, ontdekt dat je met behangcirkels alle kanten op kunt. Zo hebben wij rond behang van schilderijen, natuurshots en unieke designs met dieren. Ook we hebben geweldige behangcirkels voor kinderen. Van jungle dieren tot aan zeedieren.

Voordelen van een behangcirkel

  • Eenvoudig aan te brengen;
  • Gemakkelijk te verwijderen;
  • Het geeft niet af;
  • PVC-vrij;
  • Milieuvriendelijk;
  • Brandwerend (B1 certificaat);
  • Geurloos behang, omdat we printen met op water gebaseerde inkt;
  • Gemakkelijk in huis te combineren.

Meer informatie over onze behangcirkels

PVC-vrij vliesbehang

Voor onze behangcirkels gebruiken wij uitsluitend PVC-vrij vliesbehang. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het eenvoudig te monteren is. Rol gemakkelijk vliesbehanglijm op de muur en plak de behangcirkel op. Zit het niet helemaal recht dan kun je de behangcirkel eenvoudig corrigeren. De cirkel is voorzien van een satijnen gladde afwerking voor een uitstekende kleurschittering en krasbestendigheid. Deze eigenschappen staan garant voor langdurig binnengebruik.

Formaten behangcirkel

De behangcirkels kan je eenvoudig op de muur plakken met vliesbehanglijm. Onze behangcirkels bestaan uit 1 stuk, ongeacht het formaat dat je bij ons bestelt.

De cirkels zijn verkrijgbaar in de volgende vier formaten;
100cm, 120cm, 140cm en 155cm. De prijzen voor de cirkels beginnen vanaf €29,95.

Milieuvriendelijk

Bovendien is PVC-vrij vliesbehang ontzettend milieuvriendelijk. Ons vlies fotobehang is FSC gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe normering voor VOC-emissies. VOC staat voor de stoffen in het materiaal die altijd al aanwezig zijn geweest, maar sinds kort ook aan een normering moeten voldoen in het kader van milieuvriendelijk bouwen. Tot slot is vliesbehang zeer brandveilig. Het voldoet aan de Europese standaard (B1) voor brandveiligheid.

Behangcirkels voor in de woonkamer

Ben jij opzoek naar een mooie behangcirkel voor in de woonkamer? Bekijk snel onze collectie met behangcirkels en maak van jouw muur in de woonkamer een ware eye-catcher.

Behangcirkels voor in de kinderkamer

De kinderkamer moet natuurlijk een vrolijke kamer zijn. In onze collectie met behangcirkels voor de kinderkamer vind je onder andere designs van dieren, jungle en nog veel meer.

Behangcirkel jungle thema

Tover jouw kamer om tot een jungle kamer. Met een jungle behangcirkel haal je de jungle direct in huis.

Behangcirkel dieren thema

In onze behangcirkel collectie met dieren vind je onder andere Schotse hooglanders, vogels en jungle dieren.

Staat jouw gewenste behangcirkel er niet tussen in onze collectie? Dat maakt niet uit! Het is mogelijk om van jouw gewenste foto een behangcirkel te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op. Dan gaan wij aan de slag om jouw behangcirkel te maken.