• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang treinen

Met fotobehang met een foto van een trein of spoorbrug waan jij je elke dag op het spoor. Ga voor behangpapier met stoomlocomotief, goederentrein of met een mooi beeld van een trein in een modern landschap. En blijf elk moment van de dag onderweg naar jouw volgende avontuur. Liever een industriële look? Kies dan voor behangpapier met een treinspoor of treinstation.

Sorteer op

29 producten

per pagina
Gold digger train
Designer Collection
De Zweinstein express
Designer Collection
Oude spoorbrug
Premium
Spoorlijn door het bos
Premium
Staalconstructie oude spoorbrug
Premium
Treinspoor
Premium
Een oude verlaten spoorweg
Designer Collection
The fast and the furios
Designer Collection
Monumentale spoorbrug De Hef in Rotterdam
Designer Collection
Sorteer op

29 producten

per pagina

Van station naar station met treinen behangpapier

De beroemde Maeklong trein markt in Thailand, de tram in San Francisco of een elektrische trein door de Alpen. In welke trein of tram jij ook stapt, je komt langs de mooiste plekken op aarde. Toch hoef je niet meer naar het treinstation te gaan om deze treinen en prachtige landschappen te zien. Want met treinenbehangpapier bij jou op de muur zet je elke ruimte in beweging en kom je langs de mooiste sporen en stations.

Behangpapier met treinen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi fotobehang met treinen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je treinen behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier Accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.