• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Natuur behang

Ben je een echte natuurliefhebber? Dat vinden wij helemaal niet zo gek. Een natuurlijke omgeving brengt namelijk een heleboel voordelen met zich mee. Het heeft een positieve invloed op zowel je fysieke als je mentale gezondheid. De natuur zorgt voor minder stress, een beter humeur en een hogere productiviteit. 

Filteren
Sorteer op

Producten 1-100 van 1962

per pagina
Duin doorgang naar het strand zwart-wit
Premium
Autumn Light
Designer Collection
Zonnestralen in het koude bos
Designer Collection
Lake view
Designer Collection
Zonsondergang aan duinstrand
Premium
Zonnestralen in een naaldbos
Premium
Dreamy tree
Designer Collection
Zonnestralen bij de zee
Designer Collection
Bos met boshyacinten
Premium
Strandopgang via de duinen
Premium
Kleurrijk bos
Designer Collection
Zonsondergang in Italiaans landschap
Premium
Foggy Forest
Designer Collection
Wolken
Premium
Mooie wolkenpartij
Premium
Cais
Designer Collection
Zonlicht door weiland
Designer Collection
Red poppies and sunrise
Designer Collection
Houten steiger in het bos
Premium
Mistige alpen ochtend
Designer Collection
Hawksbill turtle swimming through Caribbean reef
Designer Collection
The Bridge
Designer Collection
Houten golfbreker aan de kust bij Cadzand bad
Designer Collection
Kanaal in het bos
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 1962

per pagina

Natuur behangpapier in alle soorten en maten

Natuur behangpapier is er in alle soorten en maten. Op Fotobehang.be hebben wij bijvoorbeeld fotobehang van de natuur aan zee. Zoals een strand met duinplanten, zeeschildpad in de oceaan, of een grote palmboom op een tropische bestemming. Ook hebben we fotobehang van natuur in het groen. Denk daarbij aan een dennenbos waar de zonnestralen binnenvallen, een prachtige boom met groen gras en een waterval in de jungle. Daarnaast hebben we fotobehang van zwart wit natuur. Neem bijvoorbeeld de witte paarden in de sneeuw, de verlaten pier en het bosgezicht met twee herten.

Hoe tof zou het zijn als je dat effect ook binnenshuis kunt creëren? Goed nieuws: dat kán. Met behulp van natuur behangpapier. Daarmee hoef je de deur niet meer uit en is het zelfs op een gure, winterse dag nog goed vertoeven - zet je de verwarming gewoon een graadje hoger.

Fotobehang van natuur in elke kamer

Door ons grote assortiment fotobehang, vind je voor iedere kamer wel een geschikt exemplaar. Zo is een dromerige foto van een sterrenhemel een zeer geschikt natuur behangpapier in de slaapkamer. Vormt de foto van Japanse bloesems een echte eyecatcher als fotobehang natuur in de woonkamer. En is de print van een onderwaterwereld met dolfijnen het uitgelezen type natuur behangpapier voor een kinderkamer. Bang dat je fotobehang niet past bij de rest van je inrichting? Niet nodig! Pik een kleur uit de print en laat die in je accessoires terugkomen. Bijvoorbeeld in de kleur van de kussens, lampenkap, of vloerkleed.

Natuur behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi natuur behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je natuur behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.