• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Sport behang - patronen

Dol op sporten en op zoek naar een stijlvol behang dat daarbij past? Neem eens een kijkje in ons assortiment behang met sportpatronen. Met een sport behang tover je iedere kamer in huis om tot een fijne plek voor sportliefhebbers. Van voetbal behang tot een behang met sportpatronen van fietsen, rugbyballen, of ijshockeyattributen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in huis.

Filteren

9 producten

per pagina
Voetballen en tekst
Voetbal patroon
Rugby patroon
Voetbal tekeningen
Voetbal teksten
Fiets patroon
Dumbell patroon
Zwart-witte geometrische veelhoeken
Voetbal zwart-wit

9 producten

per pagina

Sport behang in alle soorten en maten

Wij hebben bij Fotobehang.be sport behang in alle soorten en maten. Van zwart wit voetbal behang met illustraties van voetbalschoenen, -ballen en doelen. Tot een behang met sportpatronen in allerlei vrolijke kleuren als oranje, groen en blauw. Liever iets anders dan voetbal behang? We hebben ook behang met sportpatronen van bijvoorbeeld dumbells. Super gaaf voor in de fitnessruimte. Of wat dacht je van een behang met afbeeldingen van allerlei soorten ballen? Bowlingballen, volleyballen, tennisballen, noem maar op. Ook tof: een vrolijk behang met sportpatronen met uiteenlopende illustraties van sportdisciplines.

Behang met sportpatronen stylen

Behang met sportpatronen is vrij gemakkelijk te stylen, dankzij de egale achtergrond. Je kunt er nog vrijwel alle kanten mee op. Kies je voor voetbal behang? Laat dan bijpassende elementen terugkomen in de ruimte. Zoals een gewonnen toernooibeker, een vloerkleed in de vorm van een voetbalveld, of een doel tegen de muur. Kies je voor een sport behang met rugbyballen? Dan is het gaaf om iets te doen met het leer van een echte rugbybal. Leg niet alleen een echte rugbybal ter decoratie op een wandplank, maar laat het materiaal ook terugkomen in bijvoorbeeld de bank of stoelen. Ga je voor het behang met sportpatronen van dumbells? Maak het dan extra stoer met stalen meubels en sportattributen in huis.

Met welk exemplaar geef jij je mancave, slaapkamer of sportruimte aan huis een make-over? Ontdek de mogelijkheden en kies je favoriete sport behang.