Fotobehang voor in de kantine

Kantine behang gezocht waarmee je het echt bijzonder kunt maken? Ontdek ons uitgebreide assortiment, om de ruimte op een heel andere manier in te richten. Vergeet de typische patronen en de herkenbare kleuren, die weinig sprekend zijn en zeker geen aandacht trekken. 

Het kan met ons fotobehang heel anders, om van de kantine een bijzondere ruimte te maken. Dus zoek je een bijzondere print, een mooie plaat of wil je zelfs gebruik maken van een eigen foto? Wij laten je zien wat er mogelijk is, waarmee je altijd een goede keuze maakt. 

Moderne stenen muur
Brede waterval in het bos
Toscaanse wijngaard
Van laag naar hoog sorteren

41 producten

Fotobehang voor in de kantine

Creëer een unieke sfeer 

Ga je voor een fijne tropische sfeer, wil je zorgen voor meer groen in de ruimte of heb je een andere uitstraling voor ogen? Jij bepaalt, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. We printen in de hoogste kwaliteit en snijden het behang netjes in handzame banen. Dat betekent dat je er uitstekend zelf mee aan de slag kunt, bijvoorbeeld door een aantal enthousiaste leden te verzamelen. 

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 

Kantine behang bestellen 

Zoek je naar nieuw behang voor in de kantine? Maak het bijzonder met ons fotobehang. Creëer de sfeer waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld om de ruimte een uniek karakter te geven of een hoek te maken die meteen de aandacht trekt. Waar je ook naar zoekt, wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Dus bestel je het kantine behang meteen online? Je kunt dat binnen 1 tot 3 werkdagen van ons verwachten.

Kantine behang op maat gemaakt 

Als je een mooi kantine behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je kantine behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

TEVREDEN?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.