• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor op kantoor

Welk behang op kantoor helpt je inspiratie op te doen en productiever te zijn dan ooit? Het zijn niet de typische patronen en kenmerkende kleuren, die we allemaal wel kennen. Maak in plaats daarvan gebruik van mooi fotobehang, waarmee je het in een heel andere hoek kunt zoeken. Reis even mee naar de andere kant van de wereld, geniet van een prachtig uitzicht of kies een andere bijzondere plaat. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 131

Pagina
per pagina
Amsterdam in zwart wit
Premium
3D beton
Premium
Sunrise
Designer Collection
Beton zwart-wit
Premium
Xihou Bridge a Moon Bay
Designer Collection
Cais
Designer Collection
The Japanese Tree
Designer Collection
Rustig strand
Designer Collection
Leisteen
Premium
Trap
Premium
Reitdiep
Premium
Plattegrond van Wenen centrum, wit
Designer Collection
Plattegrond Amsterdam oost, wit
Designer Collection
Plattegrond van Rome, wit
Designer Collection
Plattegrond van Kopenhagen, zwart
Designer Collection
Plattegrond van Ibiza, zwart
Designer Collection
Plattegrond van Barcelona, zwart
Designer Collection
Geschilderde betonnen platen
Premium
Betonnen muur met fijne steentjes
Premium
Lange brug
Premium
Druipstenen
Premium
Shape study I
Designer Collection
Otemachi Skyscrapers
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 131

Pagina
per pagina

Inspirerende vergezichten 

Word jij enthousiast van inspirerende vergezichten of zoek je het in de natuurlijke combinatie van levendige kleuren? Ontdek de mogelijkheden, waarmee je het kantoor op een heel andere manier kunt inrichten dan je gewend bent. Met onze prints laten we je zien wat er allemaal mogelijk is, binnen een breed assortiment. We printen dat zelf en daardoor in de hoogste kwaliteit, terwijl je daar online de laagste prijs voor betaalt.

Wij laten je zien hoe je echt mooi kunt behangen. Gebruik een foto voor het behang op kantoor, dat we natuurlijk in handzame banen voor je snijden. En wil je er liever niet zelf mee aan de slag? Dankzij onze optionele behangservice kun je dit gewoon uit handen geven. 

Behang voor op kantoor bestellen 

Wil je behang voor op kantoor bestellen? Wij laten je zien welke prints er beschikbaar zijn en hoe je daarmee een prachtige keuze maakt. Het is de beste manier om het kantoor te behangen, 

bijvoorbeeld als je dagelijks wilt afreizen naar de andere kant van de wereld. Ontdek ons assortiment en bestel online, dan ontvang je het fotobehang binnen 1 tot 3 werkdagen.

Kantoor behang op maat gemaakt 

Als je een mooi kantoor behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je kantoor behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.