• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor in het magazijn

Magazijn behang uitzoeken? Vergeet de typische patronen en effen kleuren die we allemaal wel kennen. Maak het in plaats daarvan bijzonder, met een energieke en activerende keuze. Onze fotoprints in de hoogste kwaliteit creëren een heel andere omgeving, zelfs in de grootste magazijnen waar anders de eindeloosheid op de loer ligt.

Sorteer op

22 producten

per pagina
Sorteer op

22 producten

per pagina

Energiek en activerend 

Ontdek ons uitgebreide aanbod met energieke en activerende platen en prints. Wil jij het bijzonder maken en zoek je naar behang voor het magazijn of een opslagplaats? Door de muur mooi af te werken creëer je een heel andere sfeer, waarin het een stuk leuker is om te werken. 

Ga je voor energiek, voor activerend of juist voor een heel andere uitstraling? Wij begrijpen waar jij naar op zoek bent en laten je zien wat er mogelijk is. 

Wil je de ruimte behangen en op die manier anders inrichten? En zoek je daarvoor naar een bijzondere keuze, zonder dat je daarvoor een hoge prijs betaalt? Wij printen in de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Bovendien maken we het met de handzame banen makkelijk om het behang goed op de muur aan te brengen.

Magazijn behang bestellen 

Je kunt online jouw magazijn behang bestellen, net als dat voor de opslagplaats en andere ruimten. Maak het bijzonder, met behang van de hoogste kwaliteit en in een mooie print. En zie je het behangen zelf niet zo zitten? Met onze optionele behangservice laat je dit professioneel voor je op de muur plakken.

Magazijn behang op maat gemaakt 

Als je een mooi magazijn behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je magazijn behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.