• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor in de showroom

Behang voor de showroom bestellen? Het is belangrijk om een goede indruk te maken, waarmee je inspireert en overtuigt. Ontdek ons uitgebreide aanbod, met foto’s van vergezichten en andere bijzondere composities. 

Bekijk de landschappen en andere foto’s, waarmee je het in de showroom of in een presentatieruimte bijzonder maakt. Dus doe online inspiratie op of ga heel specifiek op zoek naar wat jij voor ogen hebt. En wil je een eigen foto gebruiken? Zelfs die printen we in de hoogste kwaliteit, waarna we het behang in handzame banen voor je snijden. 

Sorteer op

76 producten

per pagina
Sorteer op

76 producten

per pagina

Creëer een inspirerende sfeer 

Ga je voor een inspirerende sfeer, wil je rust uitstralen of juist de fantasie van anderen prikkelen? Het kan allemaal, met het behang dat je kunt gebruiken in de showroom en bijvoorbeeld in een presentatieruimte. 

Het behang printen we netjes op maat, waarna we het in handzame banen snijden. En wil je liever zelf niet behangen? Met onze optionele behangservice weet je zeker dat het kaarsrecht en superstrak op de muur komt. 

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 

Behang voor de showroom bestellen 

De showroom behangen of op zoek naar iets bijzonders voor de presentatieruimte? Bekijk online ons uitgebreide aanbod en selecteer de print waar jij blij van wordt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, om het geprinte behang vaak dezelfde dag nog naar je te versturen. Bestel jouw behang voor de showroom online, dan heb je dat binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Showroom behang op maat gemaakt 

Als je een mooi showroom behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je showroom behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

TEVREDEN?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.